IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 декември

7 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от решения с дългосрочен ефект, ако не разполагате с достатъчно информация по обсъждания въпрос. Моментите на неразбиране с околните ще са чести, постарайте се да овладеете емоциите.

Телец

Не е подходящо да се занимавате с уговаряне на условията по продължителни договори. Ще ви ангажират с прекалено много странични задачи, може да пропуснете нещо важно и да претърпите загуби.

Близнаци

Не давайте неизпълними обещания. Рано или късно ще ви потърсят отговорност за тях и ако са свързани с професионалните ви изяви, ще навредите на позициите си.

Рак

Запазете дистанция, ако някой прекалено настоятелно се опитва да ви занимава с личните си проблеми, емоции и най-вече неуспехи. Най-вероятно става дума за измама или опит за получаване на съчувствие с цел лични облаги.

Лъв

Не участвайте в делови преговори, ако между партньорите има такива, които не познавате. Каквито и заявки да ви дават, подложете ги на проверка, ако е възможно. Моментът не е подходящ за инвестиране в техника.

Дева

Ако се налага да шофирате, придържайте се стриктно към правилата. Не се разсейвайте и не говорете по телефона по време на пътуването. Съществуват предпоставки за инцидент.

Везни

Не е изключено да ви възложат допълнителни задачи. Не отказвайте и не се опитвайте да ги прехвърлите на някой друг под благовиден предлог. Деянието ви ще се разкрие и ще имате неприятности.

Скорпион

Проявете изключително старание, ако се налага да работите с документи, да подписвате важни споразумения, да изразявате писмено становище. Проверявайте данните съсредоточено. Няма да е фатално, ако допуснете грешка, но самите вие ще изпитате силно чувство за вина.

Стрелец

Съхранявайте надлежно вещите и документите си. Не оставяйте автомобила или офиса си без надзор. Проверявайте достоверността на електронните си съобщения и не отваряйте съмнителни файлове. Не е изключено да станете жертва на злонамерено посегателство.

Козирог

В случай, че работите с цифри, данни, мащабни финансови операции, то преценете собственото си състояние, преди да се заемете. Ако усетите, че сте разсеяни, уморявате се бързо и ви е трудно да се занимавате дълго време с една и съща тема, то помислете кое може да бъде отложено и се заемете само с най-важното.

Водолей

Подбирайте внимателно хранителните продукти, които възнамерявате да консумирате. Ако приемате лекарства, спазвайте стриктно дозировката. Съществуват предпоставки за хранително или медикаментозно отравяне.

Риби

Интересите ви и вашата гледна точка ще са в пълен разнобой с тези на събеседниците ви. Проследете реакциите им и преценете дали изобщо има смисъл да участвате в дискусията. Ако отговорът ви е отрицателен, оттеглете се своевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари