IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 декември

8 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите висока оценка на работата и постиженията си до момента, което ще ви мотивира. Работоспособността ви е на ниво. Ако наберете смелост да се заемете с най-пипкавите си задачи, със сигурност ще се справите.

Телец

Обстоятелствата ще са благоприятни, за да можете да осъществите дори и най-амбициозните си планове. Условието е да сте сигурни в себе си и да реагирате гъвкаво на непредвидените затруднения. Ще ги отстраните без особени усилия.

Близнаци

Не прекалявайте с ексцентричните прояви в желанието си да впечатлите околните. Не забравяйте, че ще са видими не само талантите, но и пропуските ви.

Рак

Освободете се от всичко, което е изживяло времето си, ако искате да отворите пред себе си нови хоризонти. Не разчитайте на никого. Личните умения са ви достатъчни, нужно е само да направите първата крачка.

Лъв

Проекти, които са били на дневен ред преди около два месеца или отново ще придобият актуалност, или от получените резултати ще осъзнаете какво трябва да се промени и актуализира. Колкото по-бързо се заемете с подобренията, с толкова по-малко усилия ще ви се получат.

Дева

Ще намерите подходящи отговори на цяла поредица сложни казуси. Съвсем естествено е да се чувствате доволни от себе си, но не е във ваш интерес да говорите за успехите си пред широк кръг слушатели.

Везни

Синхронизирайте амбициите с възможностите си. Подхождайте към сложните задачи с умерен оптимизъм. За предпочитане е да обещаете малко и да направите повече, отколкото обратното.

Скорпион

Въздържайте се от каквито и да било допълнителни разходи, освен ако са спешни, свързани със здраве или обучение. Не се увличайте по привидно изгодни инвестиции, за чието изпълнение нямате предварително подготвени ресурси.

Стрелец

Ако се налага да пътувате, запознайте се предварително с особеностите на маршрута и даже на района. Желателно е да си осигурите и спътник, на когото можете да разчитате в случай на авария или инцидент.

Козирог

Подхождайте рационално към новите и непознати задачи. Обмисляйте действията си внимателно и се въздържайте от импулсивни прояви в моментите на неуспех, защото такива ще има.

Водолей

Поведението на околните доста ще ви ядоса. Някой ще се опитва да наложи мнението си над останалите или непрекъснато ще „дърпа чергата към себе си“. Опитайте се да защитите личните си интереси, без да стигате до открита конфронтация.

Риби

Преживяванията няма да са от най-приятните. Влиятелна личност, на която разчитате или партньор, с когото отскоро общувате може да ви подведе. Преди да реагирате се опитайте да установите причините. Може да е неумишлено, по невнимание, но може и да се окаже и преднамерено действие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари