IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп: Каква ще бъде 2022 г. за зодия Телец?

21 декември 2021 17 30

Вижте своята годишна прогноза

Снимка: Pixabay

За Телеца следващата година ще бъде най-важният период в живота, тя ще положи основата за развитие за следващото десетилетие.

Годината на Черния воден тигър ще промени коренно живота на Телеца, оставяйки приятен послевкус. Вторият знак на зодиака, трудолюбив и реалист, ще изчисти тялото и ума от ненужните мисли и дейности през първите месеци на годината. Телецът ще успее да избегне любовните изкушения и желанието да се обогати нечестно, замесвайки се в съмнителни финансови измами. На преден план ще излязат въпросите за семейството и отговорността към хората.

През 2022 г. ще има две слънчеви и две лунни затъмнения по оста Телец-Скорпион. Те ще засегнат:

- първият дом на хороскопа, който отговаря за същността на личността и нейното положение в обществото

- дом на брака, партньорствата.

Затъмненията ще осигурят мощна енергия за трансформиране на живота. Уран ще играе своята роля, който ще се свързва с наталното Слънце на Телец при преминаване през него транзитно. Най-вече Уран ще засегне живота на хората, родени от 30 април до 12 май. Цикълът на Уран е 84 години, това означава, че суровата енергия на планетата ще предизвика промяна през целия живот.

Слънчевото затъмнение през април ще се случи в знака на Телец и ще бъде съдбоносно за всички, родени от 30 април до 4 май. През този период можете да отправите желанията си за години напред и да помолите Вселената за помощ за тяхното изпълнение.

През пролетта и есента на 2022 г. животът ще ви изкуши под формата на връщане към миналото. Старите навици ще напомнят за себе си, но Телецът ще се справи с тях. Телецът ще може да обуздае недостатъците, които са му пречели да живее. Завистта към успехите на другите хора ще се замени с уважението и желанието да ги повторят.

Пристрастяването към храната ще стане толкова очевидно, че ще ви принуди да преминете на диета и да доведе до по-здравословен, по-хармоничен начин на живот.

Агресивността ще се стопи в доброта и състрадание към света. Ще има съзнателно желание за учене и развитие в личен и професионален план. Оптимизмът и вярата в собствения ви успех ще ви насочат към целта и няма да ви позволят да паднете духом. Толерантността и деликатността ще бъдат ваш спътник.

Използвайте здравия разум, когато планирате живота си, тогава няма да ви се налага да гасите огъня и 2022 г. ще бъде по-гладка, по-спокойна.

Работа

Съдбата ще се усмихне решително. Още в началото на годината мнозина ще си помислят, че не се занимават с желаните неща – това е благоприятно време за смяна на професията и нови хобита. През цялата година представителите на знака ще получават важна информация и ще се срещат с полезни хора, което по принцип ще помогне за смяната на професията им.

Пари

Във финансово отношение годината обещава да бъде успешна. Звездите обещават неочаквани приходи. Ако Телецът положи малко усилия, може да си осигури стабилен допълнителен доход.

Любов

Телецът, при цялото си желание за уютна домашна романтика, често ще бъде обременен с други неща. Най-успешният месец в любовен план за Телеца през 2022 г. е октомври. През новата година Телецът ще трябва непрекъснато да полага усилия и през цялото време да отвръща и защитава позициите си на глава на семейството и лидер, дори и в любовта. Астролозите съветват да обърнете внимание на кръга от познати, сред тях може да се окаже вашият спътник в живота.

Семейният Телец го очаква спокойна година. Тези, които планират да имат дете, трябва да отложат това решение – това не е най-благоприятното време за Телеца. Самотните представители на знака могат да завържат нови запознанства, но едва ли ще срещнете съдбовния за вас човек.

Началото на 2022 г. за Телец е времето, когато трябва да проявите максимална активност в професионалната сфера. Според астролозите няма по-добро време за тази цел.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Телец ( преди 2 години )
Поредната година в която има само работа работа работа и отговорности.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар