IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп: Каква ще бъде 2022 г. за зодия Риби?

31 декември 2021 17 30

Вижте своята годишна прогноза

Снимка: Pixabay

Рибите могат спокойно да се нарекат най-щастливият знак на зодиака през 2022 г., тъй като ще имат късмет през цялата година. След като хванат вълната, те ще излетят на гребена на успеха в кариерата, ще подобрят личните и семейните отношения, ще подобрят здравето си, ще намалят стреса. Всичко това се дължи на преминаването на Юпитер, носещ благоприятна енергия и изобилие, през водния знак.

Юпитер ще бъде в Риби от 28 декември 2021 г. до 10 май 2022 г. Така че по-голямата част от годината ще бъде благополучна, а Рибите ще могат да постигнат много в рамките на три години.

Най-силно от цялото му благоприятно влияние ще почувстват тези, които са родени в първата декада на знака. В периода до края на януари 2022 г. реализирайте основните цели на годината.

Родените през втората декада на знака ще имат шанс да подобрят живота си от края на януари до началото на април 2022 г.

Рибите от третата декада ще влязат в зоната на промените от 22 март до 11 май и от 29 октомври до 21 декември.

Благодарение на способността да помагате и приемате помощ, всичко планирано ще се сбъдне. Рибите чакат смяна на позицията, мястото на работа и сферата на дейност с щастлив край. Не отказвайте страхотни оферти, тъй като може да няма нов шанс. Идната година ще отвори нови възможности, а те ще бъдат много.

Когато планирате разходите си, не правете големи покупки в края на годината. Те няма да донесат щастие, а бързо ще ви отегчат.

Бъдете в центъра на действието през цялата година, гледайте външния си вид, ходете на фитнес, грижете се за себе си. Мнозина ще се нуждаят от промяна на имиджа и тя ще бъде успешна.

Потърсете себе си в творчеството. Едно хоби ще ви помогне да разкриете чувствения потенциал и да придадете нови значения на живота си.

Чувството на любов ще посети свободните Риби. Ще има много потенциални булки и младоженци. През лятото е вероятно емоционално претоварване. Не бива да търсите причините за проблемите, всичко ще се реши от само себе си. Трябва да почивате повече, да спите по-дълго и да се храните навреме, предвид сезона на годината в менюто. Тези, които решат да потърсят психологическа помощ, ще могат да намерят отговори на въпроси, да се откажат от оплакванията и да станат по-щастливи.

Работа

В началото на годината Рибите трябва да съставят компетентен план за действие, който да им помогне да успеят в професионалното поприще. Астролозите съветват да не се забърквате в съмнителни приключения и да търсите подозрителни източници на доходи.

Пари

Във финансово отношение годината ще бъде нестабилна – парите ще идват и си отиват. За да не разваля настроението и да не повлияе на здравето, звездите съветват да помислите за вашите спестявания, особено в началото на годината.

Любов

През 2022 г. Рибите ще бъдат много нетърпеливи да изградят взаимни, трайни отношения. Вашата връзка е вашият надежден тил и опора в тежки моменти и радостта. Според астролозите през лятото Рибите ще имат период на хармония и нови романтични запознанства. Най-яркото и запомнящо се по отношение на любовта ще бъде времето от края на юли до началото на август. Много представители на знака ще усетят вниманието от противоположния пол. Астролозите обаче не съветват да се втурнете във водовъртежа от емоции и да започнете сериозна връзка с първия дошъл – сред всички кандидати за сърцето на Риби има човек, с когото можете да изградите силен съюз, но той няма да се появи на хоризонта веднага.

Рибите трябва да обърнат малко повече внимание на психоемоционалното си състояние, за да не пречат стресът и напрежението в изпълнението на плановете им.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари