IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българската грация Ренета Камберова за двете страни на художествената гимнастика – в рубриката „Златните“ по Bulgaria ON AIR

9 декември 2021 15 52

Откровената изповед на олимпийската медалистка не пропускайте на 10 декември

Българската грация Ренета Камберова за двете страни на художествената гимнастика – в рубриката „Златните“ по Bulgaria ON AIR

Дни преди най-светлите празници в годината, на 10 декември в рубриката „Златните“ на сутрешния блок в ефира на Bulgaria ON AIR ви срещаме с олимпийската медалистка по художествена гимнастика от Рио де Жанейро – очарователната Ренета Камберова.

В един много личен разговор за незабравимите емоции от Олимпиадата, трудностите по пътя и изстрадания медал, златното момиче разказва със сълзи на очи.

„Хората много лично приеха тази победа. Тя беше победа на всеки един човек, а не просто – момичетата от ансамбъла взеха медал“, споделя Ренета за дълго чакания медал от Рио Де Жанейро.

За ансамбъла, спечелил златната титла в Токио, Камберова казва: „Ако не бяха станали първи, може би това щеше да е един от най-големите обири в художествената гимнастика изобщо някога, който се е случвал“.

Защо след края на състезателната си кариера не става треньор и какво предизвикателство се е оказало предложението да ръководи спорта в Пазарджик, ще разберете от самата нея – в петъчната сутрин на 10 декември, точно в 07:00 часа, в сутрешния блок „България сутрин“ на Bulgaria ON AIR.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари