IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 декември

16 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Натрапчивите съвети на околните може силно да ви изнервят. Усмихвайте се мило и въобще не ги слушайте какво говорят. Оставете опитът и интуицията да ви водят с идеята да не повтаряте стари грешки.

Телец

Ако близките ви настояват да участвате в мероприятие с тях, но се налага да се отклоните от предварителните си планове, не им отказвайте. Може би имат нужда от помощ или пък са решили да ви поднесат някаква приятна изненада. Защо да я пропускате?

Близнаци

Не се впускайте в подробности за личния си живот, особено ако сред присъстващите има непознати. Прекалената любезност ще е по-скоро признак на лицемерие, проявено от хора, които не заслужават доверието ви.

Рак

За да стигнете до финала трябва да направите първата крачка. Избягвайте спонтанните решения, които ви хрумват под напора на емоциите и съобразявайте целите с възможностите си.

Лъв

Обстановката на работното място ще е леко напрегната. Непрекъснато ще се налага да правите промени, но няма да разполагате с достатъчно време за задълбоченото им обмисляне. Един от начините за поддържане на тонуса ви е да променяте вида на заниманията си през равномерни интервали.

Дева

Нов човек ще се появи в обкръжението ви и ще покаже недвусмислен интерес към вас. Постарайте се да разберете причината, за да не се окаже, че очакванията и намеренията на всяка една от страните са абсолютно разнопосочни.

Везни

Опитайте се да довършите започнатите задачи, ако изпълнението им може да се осъществи в рамките на деня. Не давайте на близките си обещания, които не възнамерявате да изпълните. Отношенията ви необратимо ще се влошат.

Скорпион

Избягвайте конфронтацията с околните, независимо че може да не сте съгласни с тях. Приемете, че рано или късно може да се нуждаете от съдействие, а противоречията със сигурност не са начин за сближаване.

Стрелец

Част от работата ви ще получи критики или най-малкото забележки. Приемете ги с чувство за хумор, но и с отговорност. Колкото по-бързо внесете нужните корекции, толкова по-доволни ще се чувствате от себе си.

Козирог

Опитайте се да намерите нестандартен подход към сложните ситуации. Ще се наложи да понесете последствията от решение, което сте взели преди време и то под чуждо влияние. Най-вероятно няма да сте доволни.

Водолей

Следвайте вдъхновението си и насочете усилия предимно към екипни дейности. Така няма да имате възможност да се разсейвате и да пропуснете някой от важните елементи на текущата си работа.

Риби

Творческият ви потенциал е силен, но сте и прекалено емоционални. Не се вживявайте в чужди проблеми. Не след дълго ще установите, че са били твърде пресилени и ще се почувствате неприятно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари