IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, склонни да разглезват децата си

7 април 2022 17 30

Защо се получава така

Дженифър Лопес и Бен Афлек, Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек, Снимка: БГНЕС

Никой не обича разглезените деца, но тяхното поведение всъщност е отражение на възпитанието, което получават. И докато сочите с пръст чуждите деца, се замислете дали и вашето няма да се сдобие с етикет “глезльо”. Понякога вашата лична загриженост и желанието да дадете най-доброто на детето си, всъщност му прави лоша услуга. И знаете ли, че зодиакалният ви знак може да има отношение към това как отглеждате хлапето си?

Ето и кои зодии са склонни да разглезват децата си: 

Телец

Въпреки че Телците са земни знаци и следователно дисциплинарни, тяхното хедонистично отношение се пренася на децата им. Те обичат да си угаждат и смятат, че трябва да се наслаждават на всичко, което може да им донесе удоволствие. Естествено, като родители, те могат да прекаляват и в крайна сметка да разглезят напълно децата си, следвайки своята житейска философия. 

Сред известните личности, представители на зодия Телец са Чанинг Тейтъм, Джиджи Хадид, Кели Кларксън и Мишел Пфайфър.

Рак 

Управляван от луната, Ракът е майката на зодиака. Изпълнени с любов и емоции, Раците са най-любящите родители, но това може да стане прекомерно във всеки един момент и да доведе до разглезени деца, които са свикнали да получават всичко, което поискат.

Сред известните личности, представители на зодия Рак, са Мерил Стрийп, Том Ханкс и Клоуи Кардашян.

Лъв

Лъвът е по-голям от живота и обича изобилието. Известно е, че Лъвовете са с голямо сърце, щедри в начина си на живот. Те вярват в постигането на високите си цели, на които се наслаждават с цялото си сърце. Това отношение се отразява най-вече в техните родителски навици и може да доведе до това те да бъдат прекалено ангажирани с живота на децата си, месейки се във всичко, което те правят и постигат. Това често прави децата им несамостоятелни и зависими от тях. 

Сред известните личности, представители на зодия Лъв, са Дженифър Лопес, Бен Афлек и Меган Маркъл.

Скорпион 

Въпреки че може да не изглежда така, Скорпионът е един от най-интензивните и привързани към децата си знаци в зодиака. С твърда външност и меко сърце, Скорпионите са изключително инвестирани в децата си и стават страхотни родители. Техните емоции и интензивност могат да доведат до прекомерно разглезване на децата им, които са свикнали да получават цялата им любов и внимание. 

Сред известните личности, представители на зодия Скорпион, са Райън Рейнолдс, Кейти Пери и Сиара.

Риби

Състрадателните, разбиращи и изключително любящи Риби прощават лесно и забравят. Те не обичат да се конфронтират и трудно стават авторитети с мекото си поведение дори за собствените си деца. Ако забележат промяна в поведението на детето си, емоциите им винаги ги водят към колебания и в крайна сметка изпълняват всяко негово желание или искания.

Сред известните личности, представители на зодия Риби, са Дрю Баримор и бъдещата майка Риана.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари