IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 януари

7 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Единственото условие да получите резултатите, на които се надявате е да се придържате към правилата. Консервативният подход е за предпочитане пред импровизациите, колкото и обнадеждаващи да изглеждат. Така, дори да объркате нещо, ще знаете как да възстановите равновесието.

Телец

Насочете вниманието си към занимания, за които нямате нито грам съмнение. Всичко, за чието изпълнение се колебаете, или ще ви разочарова, или ще ви принуди да направите допълнителни разходи.

Близнаци

Човек, с когото по някакви причини (най-вероятно незначителни) сте развалили отношенията си в края на миналата година може би ще ви потърси за услуга или пък за да изясните позициите си. Не отказвайте на предложението за среща и разговор, каквато и да е причината. Опитайте да си дадете реална оценка и за своето участие в ситуацията.

Рак

Един от факторите, които пречат на напредъка ви е собствената ви неувереност, примесена с прекалена предпазливост. Ако ви отправят забележки, свързани с работата ви, по-добре се вслушайте в тях, вместо да се комплексирате. Не само ще внесете нужните корекции, но и като цяло бихте могли да подобрите уменията си.

Лъв

За част от замислите ви крайният резултат ще се размине с предварителните ви очаквания. Нормално е да почувствате неудовлетворение, но много по-лесно ще осъзнаете правилния начин, ако поемете отговорност и не натоварвате околните със собствените си пропуски.

Дева

Придържайте се към обичайните си задължения. Не е добра идея да обикаляте по магазините или да сърфирате в сайтове за онлайн пазаруване. Рискът, дори и малък, е недопустим. Особено пък що се отнася до финанси.

Везни

Много е вероятно да бъдете изправени пред труден избор, засягащ професионалния ви статус. Мислете в перспектива и с нагласата не толкова да помогнете на себе си, колкото да не навредите на някой друг. Правилната тактика в подобни случаи е от двете злини да изберете по-малката.

Скорпион

Не се отклонявайте от набелязаната цел и най-вече от пътя към нея, ако искате да я постигнете. Както тонусът, така и въображението ви са на ниво. Няма да ви изневерят и бихте могли да направите повече, отколкото предполагате.

Стрелец

С каквото и да се заемете, правете го по собствено убеждение, а не под натиск. Придържайте се към принципите и разбиранията си вместо към чужди препоръки. Дори да са правилни, те няма как да ви гарантират ефекта, който очаквате.

Козирог

Непредвидени събития може да ви принудят да промените първоначалните си планове и то няколко пъти. Не се безпокойте да го направите. Всъщност, няма да се отклоните кой знае колко от замислите си. По-скоро ще трябва да разместите изпълнението им или пък да пропуснете някои от тях, но при всички случаи няма да е фатално.

Водолей

Ще се наложи да разпределите времето, силите и изобщо ресурсите си между актуалните задължения и задача, която преди доста време сте довършили. Ако я обновите ще ускорите текущата си работа, а и има вероятност да получите допълнителен приход.

Риби

Абсолютно неочаквано може да ви поканят на разговор, засягащ личните ви отношения с роднини. Не отказвайте и бъдете готови за изненадващ обрат на събитията. В центъра на диалога ще се окаже тема за имоти или наследство. Не давайте окончателен отговор, ако не разполагате с достатъчно информация или пък имате съмнения в наличната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари