IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 януари

13 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Използвайте част от времето, с което разполагате за физически и емоционален релакс. За да подобрите физическото си състояние бихте могли да посетите зимната пързалка, да си „подарите“ спа процедура. Що се отнася до духовния покой, хубава книга, съчетана с хубава музика са напълно достатъчни, за да ви го осигурят.

Телец

Придържайте се към принципа, че не е желателно да се отнасяте към околните така, както не бихте желали да се отнасят към вас. Ако сте недоволни от поведението им, изразете мнението си спокойно. Разменянето на „любезности“ със сигурност няма да успокои обстановката.

Близнаци

Преди да анализирате грешките на другите, прегледайте резултатите от собствената си работа. Не се изненадвайте, ако откриете и свои пропуски. Установявайки, че няма безгрешни хора със сигурност ще омекотите критичния тон.

Рак

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, особено ако реализацията им зависи от намесата на външни фактори. Обстановката ще е динамична и най-вероятно ще ви принуди да променяте плановете си „в движение“. Бъдете доволни, ако сте се справили с най-важното.

Лъв

Поведението на хората от обичайното ви обкръжение може да се окаже необяснимо враждебно. Проявете наблюдателност, защото „всеки ще дърпа чергата към себе си“ и ще се опитат да ви спечелят за осъществяване на собствените си замисли. Не позволявайте да ви манипулират.

Дева

Не е изключено да ви поканят за участие в нова и непозната за вас дейност, в която към момента нямате опит. Запознайте се предварително с всички условия, за да не ви натоварят с чужди отговорности.

Везни

Започнете деня с дейности, които ви доставят удоволствие. Ще се отразят положително на тонуса ви, след което няма да усетите как ще довършите и отегчителните задачи.

Скорпион

За изпълнение на текущата ви работа ще се наложи да ползвате резултати от друга, която сте довършили преди време. Прегледайте още веднъж резултатите и помислете дали не е възможно да осъществите актуализация, която би ви улеснила.

Стрелец

Систематизирайте задълженията си и разпределете оптимално времето, с което разполагате. Пестете както ресурсите, така и силите си. В последния отрязък на работния процес може да се наложи да се откажете от някои замисли за сметка на други, по-перспективни.

Козирог

Колегите или шефът може да ви отправят предизвикателство, възлагайки ви странна, но в същото време и интересна задача. Не се опитвайте да я изпълните „на прима виста“. Помислете дали не може да се разпредели на етапи, което би ви дало възможност да си осигурите допълнителна информация.

Водолей

Не се съмнявайте в себе си, но и не прекалявайте с проявите на високо самочувствие. Впечатлението, което ще създадете на събеседниците си ще се окаже от съществено значение за бъдещите ви професионални изяви.

Риби

Във ваш интерес е да не привличате вниманието. С колкото по-малко хора общувате днес, толкова по-спокойни ще се чувствате. Освен това ще избегнете възможността да ви обвинят в несвършена работа или неизпълнени задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари