IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 януари

17 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стремежът ви да подчините околните на собствените си концепции ще предизвика недоволство. Най-лесният начин да избегнете конфликтите е да действате самостоятелно и да се въздържате от критични забележки.

Телец

Ще се окажете в леко затруднена ситуация, която може да създаде напрежение. Не се изнервяйте от желанието на околните да ви съдействат, въпреки че не сте ги молили. По-добре се вслушайте в мнението им. Ще намерите рационално зрънце.

Близнаци

Усещането, че „тъпчете на едно място“ ще се отрази зле на настроението ви. Намалете темпото и си осигурете малко време за размисъл. Анализът на фактите ще ви подскаже как да отстраните бариерите, на които се натъквате.

Рак

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно и непрекъснато ще си спомняте неприятни случки от миналото. Проявите на раздразнителност ще навредят на личните отношения. Ограничете контактите до санитарния минимум.

Лъв

Въздържайте се от прояви на властност и опит да контролирате действията на всички около себе си. Не само ще се лишите от подкрепата им, но е възможно да активирате стара вражда, която с много усилия сте успели да преодолеете.

Дева

Събеседниците ви няма да са склонни да се съгласят с мнението ви, колкото и убедителни аргументи да им представяте. Анализирайте поведението им и преценете дали не е по-изгодно за вас да сте в наблюдателна позиция.

Везни

Разговор със стар приятел ще ви подскаже как да се справите с проблем, който от доста време ви мъчи и го възприемате като фатален. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи.

Скорпион

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно. Потърсете контакт с хората, на които имате доверие и ви възприемат такива, каквито сте. Мисълта, че ви подкрепят, ще ви окуражи и ще ви помогне да възстановите душевната си хармония.

Стрелец

Изненадващо ще установите, че разполагате с подходящи условия за довършване на изостанали проекти, от които вече не очаквате добър резултат. Направете го, няма да съжалявате и съвсем скоро ще получите и материален еквивалент за усилията си.

Козирог

Непредвидена среща или инцидент, на който ще станете свидетели ще съживи отново ваши стари страхове. Помислете за причините, които са ги породили и ще се убедите, че са неоснователни.

Водолей

Ще разполагате с втори шанс за възстановяване на връзка или за уреждане на делови отношения с партньори. Преди да направите каквото и да било, опитайте се да прецените дългосрочния ефект от действията си.

Риби

Не ставайте заложници на миналото си. Ако нечие поведение или постъпки не ви допадат, кажете го прямо, откровено и без нотки на враждебност. В благоприятна ситуация сте и е редно да я използвате за стабилизиране на позициите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари