IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 януари

18 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По отношение на работата, нищо не би ви затруднило. Що се отнася до контактите, част от тях ще са дразнещи и може да ви провокират към прояви на невъздържаност. Ще си спестите неприятности, ако преценявате внимателно изказванията си.

Телец

Две са важните събития във вашия знак днес: навлизането на Северния Лунен възел в него и преминаването на Уран в директно движение. Бихте могли да получите окуражаващи резултати в дейности, свързани с умерен риск. Да изпробвате късмета си купувайки тото-фиш е едно, а да заложите всичките си авоари в хазартна игра – съвсем друго.

Близнаци

Опитайте се да замените думите с действия. Ако от доста време обмисляте стартирането на нов проект, може би е дошъл моментът да направите първите крачки към подготовката му. Смисълът е да структурирате етапите си на работа, а не само да говорите за тях.

Рак

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази положително върху емоционалното ви състояние. Ще сте доста по-проницателни и по-уравновесени от обикновено. Наблюдавайте поведението на околните. Част от тях ще покажат най-лошите си страни и ще ви накарат да се замислите дали изобщо си заслужава да присъстват в списъка на приятелите ви.

Лъв

Твърде често ще се натъквате на затруднения, макар и дребни, които ще ви принуждават да забавите или даже да спрете работата си. Овладейте пристъпите на раздразнителност, за да не направите или изречете нещо, за което горчиво да съжалявате.

Дева

Избягвайте разговорите, свързани с изясняване на лични отношения. Колкото и да сте сигурни в благоприятния им край, обстоятелствата ще са неясни и не е изключено диалогът да завърши неприятно поради нечия изненадваща външна намеса.

Везни

Случайно дочут разговор на хора от обичайното ви обкръжение или желанието на някого от тях да ви сподели тревогите си, ще ви натъжи, а може и да ви изпълни с натрапчиви мисли. Опитайте да си дадете сметка за собственото си емоционално състояние и ако се налага, уединете се за известно време, организирайте си разходка сред природата или се посветете на хобито си, за да възстановите душевното си равновесие.

Скорпион

Енергетиката и настроението ви са в синхрон и при това изключително стабилни. Подходящо е да се заемете с дейности, изискващи сръчност, старание и устойчиви умения на фината моторика. По друг начин казано, такива които обикновено ви изваждат от търпение. Този път ще ги довършите неусетно.

Стрелец

Съобразете се с характеристичните особености на хората около себе си. Част от тях ще търсят повод за конфликт или пък причини да ви злепоставят. Не им доставяйте това удоволствие. Реагирайте спокойно и им подскажете, че всяко действие обикновено се връща към източника си като бумеранг.

Козирог

Постарайте се да създадете баланс между личните и професионалните си задължения. Накланянето „на везните“ в едната или в другата посока ще създаде недоволство или у колегите, или у близките ви, а разговорите по въпроса ще са тягостни.

Водолей

Започнете деня с анализ на собствените си грешки и причини за неприятности. От днес Уран, вашият управител, преминава в директно движение и макар че е в друг знак, ще се отрази положително на въображението ви. Със сигурност ще ви хрумне оригинален начин за въвеждане на корекции.

Риби

Ако се налага да предприемете пътуване, при това към дестинация, която ви харесва, но все не сте разполагали с възможност да реализирате, то този път не отлагайте. Екипирайте се старателно, спазвайте противоепидемичните мерки и по възможност си изберете подходящ спътник. Преживяванията ще са незабравими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари