IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, на които Пълнолунието влияе най-осезаемо

19 януари 2022 17 30

Всеки човек е засегнат от Луната и различните ѝ фази по някакъв начин

Istock

Istock

На 18 януари беше първото Пълнолуние за 2022 г., като то беше в зодия Рак – знакът, който привлича вниманието ни към семейството и дома. По принцип всеки човек е засегнат от Луната и различните ѝ фази по някакъв начин – това е естествен феномен. И по време на Новолуние, и по време на Пълнолуние, гравитацията на Слънцето подсилва тази на Луната, което води до увеличаване на магнитното привличане на приливите и отливите, така че само си представете какво ни причинява на нас – човешките същества.

Луната привлича нашия източник на живот, нашата умствена вселена. Тя привлича нашите емоции, нашата преценка. Всичко това може да ни направи по-напрегнати, но пък може да ни даде и неподозирана сила. Разберете кои са 4-те зодии, на които мощният ефект на Пълнолунието влияе най-осезаемо, като следващото Пълнолуние ще бъде на 16 февруари в зодия Лъв:

1. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Хората от този знак са известни като най-широкоскроените от всички зодии. Стрелците умеят да приемат събитията в живота си по-леко и свободно, без излишно напрежение. Когато обаче настъпи Пълнолуние, сякаш цялата тази ефирност и умения да „стоят над нещата“ при тях изведнъж изчезва. Те стават по-необуздани и емоционални. В такива моменти те стават по-плачливи и невротични. Веднага след Пълнолуние, Стрелците започват да планират нови цели в бъдещето, сякаш тази фаза на Луната им е дала нови мечти и цели.

2. Везни (23 септември – 22 октомври)

По време на Пълнолуние, иначе уравновесените и балансирани Везни, изведнъж стават склонни да попаднат в раздори и дисбаланс. Обикновено те са доста стабилни хора и са пример за стоицизъм и непринуденост, но когато настъпи пълнолуние, те стават по-угрижени и склонни да изразяват негативните си чувства открито. Да бъдеш балансиран отнема енергия и когато привличането на Луната започне да действа върху мъж или жена Везни, те стават по-диви, по-непримирими и дори по-секси. В такива моменти те са склонни и на самоомраза.

3. Козирог (22 декември – 19 януари)

Пълнолунието влияе странно на типичния мислител от зодия Козирог. Това е единственото време, в което той е готов да се развихри и да стане по-необуздан. Силната лунна светлина върху света на Козирога го кара да иска да общува повече, той става по-пламенен и развълнуван. И така, Пълнолунието може да вдъхне и силно разочарование у някои Козирози, но пък те могат да прехвърлят това разочарование в творчески дейности. За творческите личности, особено които се занимават с писане, това е най-добрият период.

4. Овен (21 март – 19 април)

Когато искаме да узнаем каква е силата на влиянието на Пълнолунието върху човека, просто трябва да следим хората от зодия Овен по това време от месеца. Това е начин да разберем как Луната може да изпълни човек с лавина от силни и противоречиви емоции за кратко. По време на пълнолуние боговете на войната от зодия Овен стават изключително ревниви, силно сексуални, още по-активни и дори невротични. Овенът под пълнолуние наистина усеща някакъв прилив на лудост, която утихва веднага след преминаването на тази фаза на Луната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Не е точно.Аэ съм зодия Телец и пълнолуние,земетресенията и магнитните бури ми причиняват невероятен дисконфорт.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар