IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 януари

24 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете деня с отбелязване на допуснатите грешки и систематизиране на предстоящите планове. След това спокойно можете да преминете към отстраняване на първите и реализацията на вторите.

Телец

Ако ви помолят за съвет, давайте само такива, в които сте се убедили от собствения си опит. И то от този, който е бил успешен. Така не само ще окуражите приятелите си, но и ще сте сигурни, че те ще се справят по-лесно от вас, когато сте се намирали в същата ситуация.

Близнаци

Действайте с умерено темпо и последователност. Ако се наложи да вместите нови задачи между вече набелязаните, направете го обмислено и с обективна оценка на важността им. Не всичко ще е толкова „спешно“, колкото ви го представят.

Рак

Заемайки се с каквото и да било, не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Ще се окаже най-погрешната ви тактика, с която вместо да напреднете, ще се наложи да преработвате вече направеното.

Лъв

В началото на деня се ориентирайте към най-сложните и трудоемки задачи, изискващи комплексен подход. Усетите ли пристъпи на умора, заменяйте ги за кратко с рутинните. Няма да е истинска почивка, но променяйки типа на работата ще се справите сравнително бързо.

Дева

Прегледайте недовършените занимания и се опитайте да ги отхвърлите едно по едно. Нищо ново няма да даде очакваните резултати, ако мислите ви се раздвояват между предстоящото и изоставеното.

Везни

Човек, който преди време ви е разочаровал с поведението си, ще направи решителна стъпка към възстановяване на отношенията ви. Не отказвайте, но и не бъдете прекалено оптимистични. Някои хора прекаляват с възможностите, които дава „вторият шанс“.

Скорпион

Придържайте се към принципа на Вселенския закон за „непоисканото добро“. С други думи казано, не правете услуга, за която не са ви помолили, защото може да се окаже „мечешка“.

Стрелец

Почти непрекъснато ще се налага да се занимавате с въпроси, отнасящи се до недвижимо имущество. При това не е задължително да ви засягат лично и да се обсъжда непременно за покупко-продажба. Много по-вероятно е да става дума за дискусии и обмяна на опит между приятели или близки роднини.

Козирог

Систематизирайте плановете си и започнете с реализацията на най-неясните. Може да звучи парадоксално, но онова, което ви се струва най-мъгляво и утопично ще даде най-добри резултати.

Водолей

Една от типичните ви черти е, че умеете да намирате правилни решения, следвайки въображението си. Без никакво съмнение можете да заложите на него и днес. Ще установите от личен опит какво означава изразът „крилата мисъл“.

Риби

През по-голямата част от деня няма да сте ангажирани с реализацията на задачите, които сте си набелязали, а със споделяне на професионален опит с по-млади или нови колеги. Не им отказвайте съдействие. Съвсем скоро ще използват наученото от вас именно, за да ви помогнат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари