IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

24 януари 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 24 – 30 януари

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 24 – 30 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Периодът ще е динамичен и наситен с доста събития. Ще сте по-заети от обикновено, но пък и ще получите удовлетворителен материален еквивалент за положените усилия. Действайте активно, но дисциплинирано и търпеливо. Ще си осигурите подкрепа и одобрение от факторите, имащи отношение към напредъка ви. Не е изключено да уговорите изгодна сделка, да довършите проект, който за известно време е бил в застой или просто да стабилизирате професионалните си позиции. Ще впечатлите околните с оптималната си лична организация и максимално точна стратегия. Много е вероятно да получите нови предложения за сътрудничество от партньори, с които сте работили преди време.

Телец

Ще разполагате с подходящи условия за ефективно използване на силите и ресурсите си. Професионалните контакти ще са наситени и благодарение на тях ще се справите с поредица сложни казуси. Ще възобновите деловите разговори с партньори, с които сте работили успешно преди време. Вероятно ще обсъдите възможностите за стартиране на нов съвместен проект. Прословутият ви прагматизъм, яснота на мисленето, консервативен подход ще улеснят реализацията на целите, които сте си поставили.

Близнаци

Условията ще са подходящи за поставяне началото на промени, засягащи както личния и социалния ви живот, така и обществените прояви. Създайте си ясен график за работа, за да не разпилявате силите си и да се възползвате от всяка, дори минимална възможност, за изграждане на фундамента за бъдещите ви успехи. Структурирайте дългосрочните си проекти и не влагайте прекалено много енергия (особено пък емоции) в рутинната работа, която можете да изпълнявате и „с вързани очи“. През тази седмица бихте могли да „трасирате пътя“ на съществени занимания, с които имате намерение да се заемете през следващия месец.

Рак

Обстоятелствата ще са динамични и ще изискват бърза реакция, активност, нестандартно мислене. Въпреки това е желателно да балансирате инициативата с възможностите си и да не разпилявате нито времето, нито материалните си ресурси с незначителни занимания. Не е изключено партньорите или опонентите да ви атакуват с неприятни предизвикателства. Не им доставяйте удоволствието да избухвате в негативни емоции. Търсете решения, удовлетворяващи претенциите на всички участници в обсъжданите въпроси. Напрежението ще се отрази на физическото и психическото ви състояние и през втората половина на седмицата пристъпите на умора ще зачестят. Придържайте се към правилата на здравословния начин на живот и следвайте оптимален режим на труд и почивка.

Лъв

Каквото и да се случва през тази седмица, опитайте се да го приемете с чувство за хумор. Преживяванията (хубави и не чак толкова) ще се редуват по синусоида, настроението ви ще се променя по същия начин. Не позволявайте на мрачните мисли да навредят на мотивацията ви. Действайте с умерено темпо и с умерен ентусиазъм. Няма смисъл да се опитвате да реализирате замислите си на всяка цена, защото не разполагате с достатъчно ясна и точна информация, което е предпоставка за грешки. Възможни са също спънки, свързани с държавната администрация, уреждане на документи, прояви на неразбиране от страна на шефовете ви или други влиятелни личности. Разчитайте предимно на себе си и ще избегнете възможността за разочарования.

Дева

Основното ви занимание през тази седмица ще бъде да наблюдавате внимателно случващото се около вас и да търсите причинно-следствената връзка. Със сигурност ще отбележите напредък във всички важни за вас сфери, но бавно, стъпка по стъпка. В крайна сметка, в момента изобщо не е време за бързане, напротив. Възползвайте се от обстоятелствата и ако желаете да направите някакви промени, започнете отвътре навън първо в обичайната си среда. Бихте могли да стартирате дребни, но важни нововъведения на работното място. Колегите не само ще ви подкрепят, но и ще последват примера ви. Следващата важна тема, върху която не е зле да насочите вниманието си, е личният живот. Ако прецените, че характерът на отношенията ви в момента е неудовлетворителен, значи е време за промяна.

Везни

Звучи странно, но ще се натъквате на твърде много неясноти, изпълнявайки текущите си задължения. На моменти може да се почувствате като истински детективи поради факта, че сте принудени да разгадавате какви ли не тайни, причините за допуснати грешки, да проверявате достоверността и надеждността на информацията, която получавате и възнамерявате да използвате. Напрежението видимо, макар и бавно, ще се покачва. Ще се наложи да отговорите на поредица сложни въпроси, засягащи пряката ви работа, професионалния напредък, социалните позиции. Изпълнението на текущите задачи ще ви отнема повече от обичайното време. Успеете ли обаче, да запазите присъствие на духа, в края на седмицата обстоятелствата категорично ще се променят. Факторите, от които зависят действията ви, ще придобият яснота и ще сте в състояние да предвидите развитието на процесите за дни и седмици напред.

Скорпион

Енергетиката и тонусът ви ще са стабилни, а оттам и настроението. А когато сте в добро настроение сте чаровни, въздействащи и без усилия си осигурявате нужната подкрепа. Ще преодолявате препятствията буквално „с един замах“. Събитията макар и динамични, ще са предвидими и достатъчно ясни, за да си изградите изпреварваща тактика. В повечето случаи, в които ви е нужна помощ, ще я получите съвсем навреме от влиятелна личност от противоположния пол. За да сте достатъчно ефективни, разпределете силите си равномерно между спорт, физически занимания, умствена работа и активна почивка. Ще осъществите повечето от набелязаните цели по предполагаемия начин и с основание ще сте доволни от себе си.

Стрелец

След като Марс напусне вашия знак енергетиката ви ще продължи да е стабилна, за разлика от настроението. Ще сте по-ефективни, ако работите самостоятелно, защото чуждото присъствие, дори на хора, с които принципно се разбирате добре, ще ви действа повече изнервящо, отколкото стимулиращо. Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на отношенията. Комбинацията между сприхавост и прибързаност ще ви попречи да изразите ясно мислите си и с изказванията си може „вместо да изпишете вежди, да извадите очи“. Изобщо, във ваш интерес е да намалите контактите си, за сметка на което ще повишите ефективността. Знаейки, че не ви наблюдават ще можете да реализирате някои почти социални експерименти, които ще надминат очакванията ви.

Козирог

Разнообразни ще са събитията за представителите на вашия знак и характеристиката им се определя от няколко фактора. Още в първия ден от седмицата Марс ще премине в него, а няколко дни по-късно Меркурий, който е в ретроградно движение, ще направи същото. Почти на равно разстояние от тях и помежду им ще се намира Венера, която също е в ретроградно движение. Тя ще забавя ход и ще образува почти хармоничен, макар и не точен аспект с Уран. Ще довършите въпроси, с които сте започнали да се занимавате в началото на месеца, но процесът може да предизвика и изненади. Личност от близкото ви обкръжение може да покаже най-лошите си страни. Под напора на обстоятелствата най-после ще се решите да пристъпите към действия, които доста дълго сте отлагали.

Водолей

В професионалната сфера особени промени не се очакват. Не е изключено да се появят колеги или партньори, с които сте работили преди време. Да се окаже, че те следят изявите ви, с които сте ги вдъхновили, и имат желание отново да работите заедно. Не им отказвайте, но си направете труда и преценете доколко би било перспективно възобновеното ви сътрудничество. Никой друг не би могъл да си даде сметка за предполагаемите резултати по-добре от вас. Интуицията и въображението ви са силни, но ако не намирате и устойчиви логически аргументи, то по-добре е да изчакате с окончателното си решение. Що се отнася до любовните ви отношения, те ще са най-мистични, изпълнени със съмнения, ревност, претенции и недоверие почти до края на седмицата.

Риби

Творческият ви потенциал устойчиво ще се покачва и ще стимулира желанието ви за активни действия. Проявената от ваша страна инициатива ще подейства магнетично на партньорите ви, които само това и чакат, за да заявят желанието си за сътрудничество. Деловите ви взаимоотношения ще се променят положително. Със съвместни усилия ще актуализирате и усъвършенствате текущите проекти, ще разширите и стабилизирате не само своите позиции, но и тези на колектива като цяло. Придобивайки увереност, ще се справите и с други дребни, изостанали към момента задачи. Всяка дейност, изискваща решителност, предприемчивост, фантазия и нестандартен подход ще ви достави истинско удоволствие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари