IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 януари

26 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви ще е стабилно и то в положителна насока. Когато сте сигурни в себе си, сте в състояние да сътворите чудеса. Точно такъв ще е днешният ви ден и не бива да го пропилявате напразно.

Телец

Насочете вниманието си към най-лесните и едновременно с това най-отегчителни занимания. Ще се справите буквално „за норматив“, след което ще можете да се посветите на личните си предпочитания.

Близнаци

Не се състезавайте нито с времето, нито със себе си. Успеете ли да си наложите умерено темпо на работа, ще направите много повече, отколкото сте си представяли.

Рак

Някои замисли няма да ви се получат от първия път. Експериментирайте, променяйте методите на работа. Ще улучите „точния“ начин на принципа на пробата и грешката.

Лъв

Събитията ще са противоречиви. Случайно може да се натъкнете на човек, с когото преди време сте се държали зле и сте влошили отношенията си. Възползвайте се от момента да поискате извинение и да възстановите връзката.

Дева

Убедителни сте и ще постигнете съгласие дори с най-мрачните си събеседници. Ако имате недовършени трудни разговори с шефа или досадни съседи, то днес можете да стигнете до споразумение.

Везни

Част от новите занимания ще ви подскажат, че се налага да актуализирате вече довършените. Действайте успоредно с едните и с другите, за да синхронизирате резултатите.

Скорпион

Нищо не би могло да ви затрудни и да възпрепятства напредъка ви, ако се движите по преките, а не по заобиколните пътища. Придържайте се към истината и към правилата без излишна педантичност.

Стрелец

Случаен разговор ще ви стимулира да се заемете с изучаването или опознаването на нещо ново. Направете го с бавни темпове и на малки порции. Така ще установите дали наистина имате интерес към въпросната тема или е само временно любопитство.

Козирог

Ако усещате напрежение, раздразнителност, ограничете контактите, особено с хора, които по принцип ви развалят настроението с присъствието си. Въздържайте се от остри критики спрямо тях. Няма да ги накарате да осъзнаят грешките си.

Водолей

Не надценявайте силите си и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Енергетиката ви е нестабилна. Преди да се заемете с каквото и да било, преценете наличността на ресурсите си.

Риби

Заемете наблюдателна позиция и се въздържайте от пристъпи на откровеност. С колкото по-малко хора споделяте мнението си, толкова по-спокойно ще мине денят ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари