IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 януари

27 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подредете програмата си така, че да избегнете възможността за прекомерна преумора. Усетите ли, че тонусът ви спада, незабавно намалете темпото и си осигурете почивка, макар и кратка. Ще се окаже ефективен начин за запазване на работоспособността ви.

Телец

Ако нищо не ви принуждава да се занимавате със сложни и непознати дейности, по-добре е да ги избегнете. Допускайки грешка, макар и дребна, ще получите „ефекта на доминото“. Покрай една корекция ще се наложи да направите поредица други.

Близнаци

След разговор с не особено близък познат ще установите, че задължително се налага да анализирате съществуващите към момента отношения. Ако установите, че част от тях отдавна е трябвало да бъдат прекратени, помислете не кога, а как да го направите.

Рак

Съчетавайте или редувайте умствената работа с физическа. Ще се убедите, че е оптимален начин за поддържане на работоспособността ви и овладяване на негативните емоции.

Лъв

Погрижете се старателно за външния си вид, преди да излезете от дома. Най-вероятно ще се наложи да се включите в професионална среща с голям брой участници и няма да е без значение какво впечатление ще направите.

Дева

Ще улесните работата си, ако започнете деня със създаване на ред и приятна обстановка. Усещането за естетика и спокойствие ще ви стимулира и ще се отрази положително на творческия ви потенциал.

Везни

Създайте си няколко варианта за действие и бъдете готови да ги променяте гъвкаво. Част от уговорките ви може да отпаднат, но за сметка на тях да се наложи да организирате друг вид дейности. Каквото и да се случи, приемете го без съжаление.

Скорпион

Не се форсирайте излишно, не позволявайте и на околните да ви налагат темпо на работа, с което не сте съгласни. Използвайте част от деня лично за себе си и то за занимания, които ви харесват, но непрекъснато отлагате като сауна, спа процедура, среща с приятели.

Стрелец

Ограничете контактите до неизбежните. Въздържайте се от участие в обсъждане на спорни въпроси. Може да изразите мнение, с което да си създадете врагове или пък да ви разберат погрешно. И в двата случая сте в неизгодна позиция.

Козирог

С каквото и да се заемете, почти непрекъснато ще се натъквате на препятствия. Реагирайте с чувство за хумор. Така или иначе няма да можете да свършите всички набелязани задачи, поне да не си разваляте настроението.

Водолей

На преден план ще излязат въпроси, свързани с личния живот или личните отношения. Няма да са особено приятни, но и няма да сте в позиция да ги пренебрегнете. Придържайте се към принципите си и не залагайте на чужди препоръки.

Риби

Не взимайте и не давайте нищо назаем. Нито парични суми, нито вещи. Почти сигурно е, че няма да ви ги върнат. Ако прецените, че нещо ви е излишно и можете да се лишите, то по-добре го подарете. Ще се чувствате полезни, а не измамени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари