IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 януари

28 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Посветете част от времето на близките си и преимуществено на децата. Те имат нужда от вниманието ви, а вие ще се убедите, че имате нужда от нестандартните им хрумвания, които ще ви заредят с добро настроение.

Телец

Началото на деня ще е белязано с абсурдни, но комични случки, които определено ще ви развеселят. В такива моменти търпението наистина е една от най-силните ви страни. Ако сте в лоши отношения с някого, можете да направите първата стъпка към сдобряване.

Близнаци

С каквото и да се заемете, ще се справите отлично. Естественото заключение е, че е във ваш интерес да се ориентирате към трудните задачи. Ще ги довършите неусетно.

Рак

Каквато и помощ да ви е нужна, околните с радост ще ви я предоставят. Бъдете сигурни, че го правят от добри чувства към вас и приемете съдействието им без излишна мнителност. Ако не злоупотребите с услужливостта им, със сигурност ще имате възможност да им се реванширате след време.

Лъв

Не се задълбочавайте прекалено в рутинните занимания. Напротив, отделете време за творчески дейности, изискващи въображение. Резултатите не само ще ви зарадват, но и ще ви спечелят почитатели.

Дева

Не прекалявайте с нищо и не злоупотребявайте с възможностите си. Фактори като преумора, престой в неблагоприятна среда, консумация на вредни храни и напитки ще се отразят зле на физическото и емоционалното ви състояние и може дори да ви извадят от строя за ден-два.

Везни

Без усилия ще създадете синхрон между себе си и хората, от които имате нужда за осъществяване на някои замисли или пък те имат нужда от вас за същото. Единственото, което се изисква от вас е да ги изслушвате внимателно и да координирате общите действия. Заслугите ви ще получат висока оценка.

Скорпион

Съобразете се с „капризите“ на времето и ако е възможно, използвайте поне част от деня си за близък контакт с природата. Не само ще възстановите работоспособността и физическата си устойчивост, но ще се отрази положително и на имунната ви система.

Стрелец

За начина, по който е подходящо да реагирате при контакти с нови хора, разчитайте на интуицията си. Що се отнася обаче до дискусии с роднини, засягащи уреждането на материални въпроси, залагайте само на здравия разум.

Козирог

В последния ден от работната седмица на този месец е подходящо да „теглите чертата“. Преценете какво направихте и какво ви остава. Лесно ще подредите краткосрочните си планове на фона на завършените проекти.

Водолей

Разговор на не особено приятна тема може сериозно да ви ядоса и да ви развали настроението още от сутринта. Във възможностите ви е да се отървете от мрачните мисли. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и ще възстановите присъщия си оптимизъм.

Риби

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно. Останете в позната обстановка и в присъствието само на близките си. С тях дори да не уеднаквите мненията си и да се стигне до конфликт, ще е краткотраен и без сериозни последствия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари