IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 февруари

10 февруари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Насочете част от вниманието към фундаменталните си проекти, засягащи личното ви имущество. Ако сега обмислите стъпките по стартирането, ще напреднете с осъществяването им за кратко време.

Телец

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Не бързайте да ги харчите, независимо от количеството им. Осигурете си запаси, скоро ще са ви необходими.

Близнаци

Човек, с когото не сте особено близки или пък не сте в особено мили отношения ще се опита да проведе разговор. Не отхвърляйте предложението. Ще ви съобщи информация, която за вас е от съществено значение.

Рак

Не се ентусиазирайте от предложения за бързи печалби с малко усилия. Със сигурност ще се окажете въвлечени с мошеническа схема, от която ще претърпите загуби. Може да не са големи, но мисълта, че сте измамени няма да ви е особено приятна.

Лъв

Случайна среща с човек, с когото преди време сте били в романтични отношения ще „разбърка“ мислите ви. Не мислете за подновяване на връзката, нищо няма да е такова, каквото е било.

Дева

Началото на деня ще е окуражаващо и ще повиши настроението ви. Ориентирайте се към занимания, с които към момента не сте успели да се справите. Този път успехът ви е „в кърпа вързан“.

Везни

Ако от доста време се каните да предложите метод за подобряване на работата, но все не ви стига смелост, направете решителната крачка днес. Ще получите одобрение, а най-вероятно и съдействие.

Скорпион

Колкото и да сте ангажирани с професионалните си задачи, не лишавайте близките си от внимание. Дайте им възможност да споделят грижите си. Със сигурност ще им подскажете как биха могли да се справят.

Стрелец

Не бъдете прекалено критични и взискателни спрямо хората от обичайното ви обкръжение. Не ги атакувайте за допуснатите грешки, само им ги покажете своевременно. Те самостоятелно трябва да решат дали да ги коригират или не.

Козирог

Не е изключено още от сутринта да се почувствате леко отпаднали, леко разсеяни и да ви е трудно да прехвърлите вниманието си от една дейност към друга. Опитайте се да установите причините и ако не усещате симптоми за здравословен проблем, значи състоянието ви се дължи на преумора. Изборът на начин за възстановяване на силите, зависи от вас.

Водолей

Съсредоточете се върху рутинната си работа, колкото и да е отегчителна. Оставете стартирането на оригиналните идеи за момент, в който можете да разчитате и на съдействие. Мисълта, че не сте сами ще ви подейства стимулиращо.

Риби

Между обичайните занимания отделяйте и по малко време за предпочитаните от вас такива. Ще се отразят положително на тонуса и настроението ви. Не се сравнявайте с околните, ако искате да съхраните индивидуалността си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари