IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те зодии, които все се нагаждат към другите

18 февруари 2022 17 30

Хората от тези знаци невинаги са такива, за каквито се представят

Istock

Istock

Някои хора, когато искат да впечатлят другите, го правят като се държат угоднически или свръхуслужливо, подмазват се, нагаждат се, ласкаят другите и т. н. Този тип личности са склонни да се съгласят с неща, в които в действителност не вярват, просто защото това ще им бъде от полза в даден момент. Те казват на хората това, което смятат, че другите искат да чуят, вместо да бъдат честни за това, как наистина се чувстват или какво наистина мислят.
Всичко това не означава непременно, че това са лоши хора или че са лицемери. Всъщност много от тях просто искат на всяка цена да бъдат харесвани и приемани в обкръжението си и затова понякога се държат като безгръбначни.

А ето и кои са зодиите, които са най-склонни да се държат угоднически:


Везни

Везните обикновено са считани за най-приятният за хората знак на зодиака. Въпреки че тази черта ги прави един от най-добрите посредници между хората, това е причината много често те да изглеждат така, сякаш нямат никакво мнение, а все се нагаждат спрямо другите. Много често Везните са склонни да правят и/или казват каквото е необходимо, за да накарат хората да се съгласят с нещо. Везните може и вътрешно да знаят, че не е много хубаво да се държат винаги като миротворци, но те наистина искат да запазят мира и да направят всички щастливи. Представителят на този знак много често се преструва, че е съгласен с конкретна идея, само защото всички около него са на тази позиция. Той просто не иска да се цепи от колектива, въпреки че може да е на противоположно мнение.

Близнаци

Близнаците, подобно на Везните, също все се опитват да бъдат харесвани от всички хора. Освен това клюките са един от най-големите им проблеми – това е и мястото, където тяхната фалшивост достига своя връх. Те са склонни да клюкарстват негативно зад гърба на своите познати, но пред тях да говорят само хубави неща. Освен това Близнаците често се подлъгват да обсъждат приятелите си с други хора, присъединявайки се към негативните и злобни коментари, само и само, за да се впишат в компанията. Вместо това те забравят, че ако са истински приятели, би трябвало да защитят близкия си човек от чуждите нападки, а не да им пригласят.

Дева

Въпреки че Девите могат да бъдат много мили и грижовни, те също имат своята фалшива, угодническа страна от характера. Тя се проявява най-много, когато Девата иска да се впише в дадено общество. Тогава тя е склонна да прикрие своята свръхкритична страна и да се държи така, както смята, че другите очакват от нея, само и само, за да им направи добро впечатление. Девата е перфекционистка и реално много малко хора отговарят на нейните високи стандарти. Но тя е склонна да си мълчи за този факт и да се държи мило и любезно с хора, които всъщност презира или към които не изпитва никакво уважение.

Стрелец

Стрелецът има репутацията на оптимистичен, ентусиазиран и приятелски настроен към всички. Но понякога цялото му това поведение е една голяма маска, зад която той крие съвсем друго лице. Зад затворени врати Стрелецът всъщност е доста критичен и може да бъде много откровен, груб и нетактичен. Освен това хората от тази зодия са склонни да преувеличават или с други думи да послъгват, особено когато искат да се харесат на другите. Те обичат да изглеждат широко-скроени и свръхблагородни в очите на хората, но често се държат като по-големи праведници, отколкото са всъщност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари