IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 март

21 март 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:RUN 4 FFWPU, Pexels

Снимка:RUN 4 FFWPU, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разчитайте на уменията си, а не на късмет. Подхождайте консервативно към текущите задължения. Не рискувайте и не въвеждайте нови методи на работа, за да избегнете досадни грешки.

Телец

Не прекалявайте с проявите на самочувствие и високомерие. Ще предизвикате опонентите си и някой умишлено ще ви „подложи динена кора“. Изобщо, за предпочитане е да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“.

Близнаци

Разчитайте само на себе си. Преценете заниманията, с които можете да се справите самостоятелно и се ориентирайте директно към тях. Не губете време и сили за проекти, които могат да се осъществят само с чуждо участие. Каквито и уверения да сте получили, ще се окажат подвеждащи.

Рак

Настроението ви ще е оптимистично и „заразително“. Ако искате да си осигурите съдействие, обяснявайте фактите така, както ги чувствате, а не с езика на сухите цифри и анализи. Слушателите ви ще откликнат бързо и искрено.

Лъв

Предстоят изненади и не всички ще са от най-приятните. Заредете се с търпение. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда, така че избягвайте прибързаните решения, плод на импулс и емоции.

Дева

На моменти ще ви е трудно да се концентрирате, а ангажиментите ще се окажат, ако не повече, то по-сложни, отколкото сте си представяли. Ако ви е трудно да формулирате решенията си в „оперативен порядък“, приемете го като сигнал, че е за предпочитане да ги отложите във времето.

Везни

Ще се наложи да се откажете от част от текущите си ангажименти за сметка на стари и недовършени задачи. Преценете шансовете за осъществяването им сериозно и отговорно, дори да ви изглеждат лесни и безобидни. В най-неподходящия момент може да се окаже, че не разполагате с подходящи условия за изпълнението им и ще се почувствате „в капан“.

Скорпион

Разпределете силите си равномерно и се въздържайте от пристъпи на прекален ентусиазъм по време на текущата си работа. Ще предизвикате неприязън у колегите си, които не само няма да ви помогнат, но може да ви създадат и пречки.

Стрелец

Не споделяйте и не обсъждайте личните си грижи и ако се налага да отделите време за справяне с тях, не се опитвайте да прехвърлите професионалните си задължения върху някой друг. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добри резултати ще постигнете.

Козирог

Намалете инициативата и заемете наблюдателна позиция. Анализирайте внимателно фактите. Ще ви подскажат причините, поради които от известно време част от задачите ви „циклят на едно място“.

Водолей

Голяма част от текущите ви задачи буквално ще „удрят на греда“. Не се отчайвайте и не настоявайте. Приемете, че правилната тактика е да действате „тук и сега“, променете програмата и се заемете с дейностите, за чието изпълнение разполагате с подходящи условия.

Риби

Участвайте активно и равностойно в изпълнението на екипните задачи. Старанието ви ще бъде забелязано, високо оценено и в крайна сметка, не е изключено да ви предложат промяна на позицията или мястото ви във фирмената структура.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари