IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 март

22 март 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Способността ви да прощавате грешките и да омекотявате конфликтите ще помогне да се справите с големи неприятности на работното място. Оценката ви за собствените възможности е завишена. Не поемайте повече работа, отколкото сте в състояние да свършите.

Телец

Ако се погрижите предимно за собствените си интереси, ще решите няколко проблема едновременно. Организирайте времето си оптимално и не споделяйте перспективните си намерения.

Близнаци

Ще имате възможност да демонстрирате знания и професионализъм. Лесно ще предотвратите конфликтите на работното място. След обед вероятно ще получите неочаквани парични постъпления.

Рак

Настроението ви е нестабилно и сте склонни да пренебрегвате недостатъците и пропуските си. Необоснованите капризи може да предизвикат семейни проблеми.

Лъв

Взаимоотношенията с близките и колегите са много плодотворни. Ентусиазмът ви е заразителен и ще се справите с много работа, при това без да поемате излишни отговорности.

Дева

Близките ще ви изненадат приятно. Възможно е да спретнат импровизирано тържество или да ви посетят скъпи приятели и да ви донесат много радост и добро настроение.

Везни

Не сменяйте хаотично една дейност с друга. Каквото и да се случи, постарайте се да запазите самообладание. Пристъпите на паника ще навредят и ще ви затруднят. Разчитайте на присъщото си старание и трудолюбие.

Скорпион

Желанията и възможностите ви вероятно ще се разминават. Пренебрегването на здравия разум и несериозното отношение към задълженията ще влоши резултатите, а може да се отрази и на контактите.

Стрелец

Отношенията в семейството ще са прекрасни, но на работното място може да избухнат конфликти. Вродената ви способност да изслушвате събеседниците и да се съобразявате с чуждото мнение ще помогне за преодоляване на трудностите.

Козирог

Амбициите на моменти ще превишават възможностите ви, което ще затруднява взимането на категорични решения. Не смесвайте личните, служебните и семейните отношения.

Водолей

Контролирайте емоциите и отделете особено внимание на здравето си. Ако усетите дискомфорт или дори леко неразположение, вземете мерки незабавно. Разболеете ли се сега, ще се възстановите доста трудно.

Риби

Ще се наложи да се заемете с доста важни дейности, които може да предизвикат изтощителни емоции. Не се надценявайте. Почти сигурно е, че няма да се справите с всички набелязани задачи, но последствията няма да са фатални.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари