IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 март

23 март 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: kirill v, Pexels

Снимка: kirill v, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се поддавайте на изкушенията. Всяка ваша постъпка би могла да повлияе негативно на бъдещите ви планове и на здравето. Вслушвайте се в събеседниците си и не настоявайте на своето.

Телец

Обстоятелствата може да ви принудят да предприемете значителни промени, свързани с бъдещите ви намерения. Ако не се съобразите с детайлите ще претърпите неуспехи.

Близнаци

Предстоят дребни грижи и суетня, създадени от близките ви. Поведението им доста ще ви изтощи и изнерви. Не е изключено да преживеете сериозен конфликт, дори раздяла, но няма как да окажете влияние върху събитията.

Рак

Не разчитайте на помощ от близките си. Очакванията ви няма да се реализират или поне не изцяло, което не означава, че трябва да губите самообладание.

Лъв

Постарайте се максимално и ще успеете да реализирате замислите си. Няма да ви остане време за почивка, но пък резултатите ще надминат очакванията ви.

Дева

Ограничете излишните контакти и разговори. Избягвайте местата, където има много хора, може да станете жертва на измама. Уединете се, за да преосмислите плановете и да си дадете сметка за пропуските.

Везни

Ще се наложи да се ангажирате с непредвидени занимания. Преценявайте внимателно изказванията си, за да не оскърбите близък човек или да си създадете неприятели.

Скорпион

Неприятностите ще са повече, отколкото предполагате. Преди обед в семейството, а след обед в публичното пространство. Възможни са пристъпи на бърза уморяемост или начални симптоми на вирусна инфекция.

Стрелец

Избягвайте новите контакти, ще са съпроводени с липса на разбиране. Не настоявайте на своето. Много скоро околните ще разберат, че позицията ви е била правилна и ще я приемат безпрекословно.

Козирог

Въздържайте се от промени, засягащи външния ви вид. Не създавайте нови контакти и запознанства, за да избегнете неприятности от личен характер, които могат да създадат пречки за реализация на професионалните ви планове.

Водолей

Ще направите крачка напред в професионалното си развитие. Не започвайте нищо ново. Отделете време за преглед и подреждане на документите си и ги класирайте по важност.

Риби

Ориентирайте усилията си към отстраняване на семейните недоразумения или тези с най-близките си роднини. Убедителни сте и не само ще се вслушат в мнението ви, но и ще направят отстъпки, които до момента са отказвали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари