IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които обожават промоциите, отстъпките и намаленията

24 март 2022 17 30

Тези знаци са най-добрите ловци на изгодни сделки

Istock

Istock

Някои зодиакални знаци притежават по-голяма съобразителност и пресметливост в сравнение с други. Те забелязват неща, които другите хора просто пропускат. Представителите на няколко зодии в зодиака имат таланта направо да „надушват“ добрите сделки. Те всъщност не ги надушват, а по-скоро използват своята интуиция, за да се насочат в правилната посока и да намерят най-изгодните покупки. За някои от тези знаци това е вид спестяване на пари, за други това е получаване на нещо, което ще им свърши добра работа, без да плащат цената за дизайнерски етикет. Трети пък търсят най-добрата инвестиция за парите си.
Ето и кои са 4-те зодиакални знака, които са най-добрите ловци на изгодни сделки като всеки си има свой собствен, уникален начин за дефиниране и откриване на добрите оферти:

Дева (23 август – 22 септември)

Нищо не може да мине незабелязано покрай Девата – дори и най-малките детайли. Тъй като тя е много аналитична личност, тя проучва задълбочено всяка опция, преди да купи нещо. Като перфекционист, Девата е склонна да придобива неща, които са „най-добрите“ според нея. Без значение какво е, кухненски аксесоари, предмети за бита, дрехи, електроника, дори ваканционни пакети и самолетни пътувания – Девата винаги намира начин да се сдобие с най-изгодната оферта или да уцели най-голямата промоция. Приятелите на Девата често ѝ завиждат за това, че открива най-невероятните намаления, разпродажби и отстъпки по магазините!

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тъй като човекът Водолей винаги търси най-новото и най-доброто, неговият опит в лова на изгодни цени е насочен най-често към неща, които са нови на пазара и по-специално към електрониката и технологиите. Ако Девата може да намери най-добрите оферти за храни, дрехи и продукти за бита, например, то Водолеят ще е готов да плати пълната цена за най-новия модел смартфон, но ще успее да се сдобие с него пръв – преди още той да е станал масово популярен и използван. Друг път пък Водолеят обича да пазарува промоционални стоки от разпродажби, само заради усещането, че е умно да си „на изгода“, а не защото няма възможност да плати и по-висока цена.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирогът е един от най-ефективните знаци на зодиака, така че не трябва да се изненадвате, че той в астрологията е един от най-умелите ловци на изгодни сделки. Не си мислете, че Козирозите търсят намаления и отстъпки, защото са свръхпестеливи или стиснати. Напротив, Козирозите имат много високи стандарти, така че качеството винаги е много важно за тях. Въпреки това те просто си правят проучването предварително, така че да намерят начин да получат най-високо качество, но на най-ниска цена. Козирогът е практичен и не робува на марки. Той знае, че резултатите са важни и затова проучва мненията на другите купувачи за различните брандове и стоки, за да разбере коя от тях си заслужава парите най-много.

Телец (20 април – 20 май)

Телецът е изключително надарен в откриването на изгодни сделки. Той също е практичен по природа като другите земни знаци Козирог и Дева, но разликата е, че той винаги иска да получи повече за парите си. Въпреки че Телците могат да бъдат големи материалисти, те също така са наясно как могат да избегнат ненужните разходи и често използват калкулатор, за да изчисляват бюджета и разходите си. Телецът е търпелив и отделя време да обмисли хубаво всичките си възможности, преди да се втурне да купува. В резултат на това той е склонен да се сдобива с намалени, но качествени артикули, които ще му осигурят години на употреба. За Телеца дефиницията „изгодна сделка“ е всяка ниска цена за стойностен продукт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари