IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за април – какво да очаквате?

1 април 2022 17 30

Астрологична прогноза за следващите 30 дни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе четвъртият месец от 2022 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за април. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.

Овен

Първостепенното събитие на месеца е началото му, което ще се случи с Новолуние на 1-ви във вашия знак. Нееднозначни събития от миналото ще напомнят за себе си. За съжаление, покрай приятните ще има и не чак дотам приемливи. Във ваш интерес е да ограничите контактите само до хора, с които имате доказано разбирателство. Не огласявайте намеренията си. Вслушвайте се внимателно в изказванията на околните. Ще ви подскажат как да стигнете до дълго укривана от вас тайна. От индивидуалната работа ще получите по-добри резултати, отколкото от колективната. От особена важност ще са мотивите, които ви стимулират.

Телец

Три определящи събития предстоят през този месец във вашия знак: навлизането на Меркурий в него на 11-а дата, след това на Слънцето на 20-и и на края частичното Слънчево затъмнение на 30-и. Ще успеете максимално да мобилизирате вътрешния си ресурс и без усилия да си осигурите стабилно психическо равновесие. Лесно и на подсъзнателно ниво ще уловите посоката на социалната тенденция и ще можете да съобразите собствените си действия с нея. Ще довършите успешно повечето си текущи задачи, а ако сте ориентирани към уреждане на задгранични сделки, ще получите точно резултатите, на които се надявате. Личните отношения ще са безпроблемни. Ако случайно нещо не се получи така, както сте предполагали, то съвсем скоро ще установите, че разминаването всъщност е във ваша полза.

Близнаци

Повечето ви занимания ще са в публичното пространство и от обществена важност. Ще намерите отговор на поредица материални и финансови въпроси, а не е изключено да откриете и допълнителен източник на приходи. Личните контакти ще са интензивни, а пътуванията, независимо с каква цел ги осъществявате, ще са източник на необичайни преживявания, които не сте изпитвали до момента. Международната и вътрешна обстановка, както и тази във фирмата, към която се трудите, ще ви даде възможност да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си.

Рак

Първостепенно събитие за месеца е навлизането на Лилит (Черната Луна) на 15-а дата във вашия знак. Вниманието ви ще е насочено предимно към уреждане на спорове от личен и делови характер. Разумните ви предложения ще бъдат приети без забележки, напрежението видимо ще спадне и ще успеете да стигнете до ситуацията, в която „и вълкът ще е сит, и агнето – цяло“. Фактът, че сте полезни, че близките се съобразяват с мнението, а приятелите търсят компанията ви ще се отрази благоприятно на настроението и вдъхновението ви. Естетическите ви възприятия ще са силни и задълбочени. Единственото, на което не бива да разчитате особено, са новите запознанства. Ще са нетрайни и несигурни, а тези с романтична насоченост ще са просто мимолетни.

Лъв

Успоредно с текущата работа ще се наложи да внасяте корекции във вече довършени проекти. Причините ще са обективни и отразяващи непрекъснато променящата се ситуация, така че запазете спокойствие и приемайте фактите прагматично. Първоначално може да останете с впечатлението, че не разполагате с време за такава „двойна“ дейност, но за ваша изненада, а и радост, ще се намери кой да ви „бутне едно рамо“, предлагайки помощ. Основните ви затруднения ще са свързани с намиране на точна и надеждна информация, което ще предизвиква пристъпи на неувереност и на моменти дори мрачно настроение. Ще ги преодолеете, съсредоточавайки се в любимите си занимания.

Дева

Динамичен период, наситен с много изненади. Стремежът към нови преживявания и разширяване кръга на въздействие ще ви стимулира и вдъхновява. Оригиналните ви идеи, впечатляваща инициатива, прогресивен начин на мислене, желание за самоусъвършенстване ще ви отличат от всички, които ви заобикалят и ще привличат вниманието към вас като магнит. Всеки, който има желание да подобри професионалния или социалния си статус, ще се допитва до мнението и препоръките ви, а разумните ви аргументи ще вдъхват увереност и оптимизъм. Не е изключено да се усили интересът ви към езотеричните науки, но не е препоръчително да прибягвате до услугите на врачки и баячки.

Везни

Водещо събитие за месеца е Пълнолунието на 16-а дата във вашия знак. Честичко ще изненадвате околните с поведението си, проявите на въображение и стремеж към авантюризъм. Енергетиката ви ще е стабилна, но на моменти може да ви е трудно да я ориентирате в правилната посока. Желанието ви да проникнете в непознатото, да се движите не по преките, а по обиколните пътища, да изживеете нещо необичайно, ще е неудържимо. Ще получите доста покани за участие в групи по интереси. Нищо не ви пречи да ги разгледате. Много е вероятно да попаднете на интригуващи предложения и да се запознаете с привлекателни личности. Единственото, което се изисква от вас е просто да сте инициативни.

Скорпион

Каквито и да са събитията, ще можете да се възползвате от тях. Да реализирате замислите си, да довършите отдавна започнати проекти, да демонстрирате уменията си пред широк кръг наблюдатели, да покажете как претворявате оригиналните си хрумвания в реалния живот. Творческият ви потенциал е силен и в комбинация с изначално заложения ви чар ще напреднете бързо, ще придобиете увереност, ще подобрите позициите си. Романтичните чувства ще ви изпълнят като песента на птиците, долитаща от зелените клони на дърветата. Любовта ще трепти буквално във въздуха и онова, което преди ви е изглеждало недостижимо, сега ще стане очевидно.

Стрелец

Събитията ще се променят с мълниеносна скорост и често ще попадате в непредсказуеми или дори неуправляеми ситуации. Любители на приключенията като вас обаче динамиката не може да ги уплаши. В живота ви ще навлязат нови хора. Ритъмът на ежедневието ще е променлив, но неизвестността ще ви привлича като магнит, особено ако очаквате да е свързана с нещо ярко, блестящо, необикновено, носещо привкус на хазарт и аромат на авантюра. Не е изключено да осъществите дългоочаквано или отдавна мечтано пътуване на далечно разстояние, може би дори зад граница. И ако все пак желаете да тръгнете на пътешествие, не огласявайте намеренията си.

Козирог

Не се питайте дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна. Бъдете благодарни, че изобщо разполагате с чаша. С други думи казано, събитията ще са сложни и на моменти ще се налага от две злини да избирате по-малката. Направете ретроспекция на постиженията и пораженията през последните 10-ина години. Ще се убедите, че част от актуалните случки са буквално дежавю. С малко повече дисциплина и подобряване на личната си организация ще успеете да ги преодолеете с минимални щети. Стари тревоги може да ви овладеят с нова сила. Да сте едновременно и по-раздразнителни, и по-чувствителни. Не приемайте нито грижите на околните, нито отправените към вас забележки твърде лично. Страховете ви, колкото и основателни да изглеждат, са на подсъзнателно ниво, а психиката ви е достатъчно силна, за да се справите с тях.

Водолей

Лично ще се убедите, че едно от най-ценните качества, с които ви е надарила Вселената е чувството ви за хумор. Поведението на околните ще е толкова нелогично, че само човек с вашия нестандартен начин на мислене би могъл да си представи какво се случва. Обстановката често ще е напрегната. Хората, с които общувате буквално ще „дърпат Дявола за опашката“, създавайки си неприятности, като за собствените си грешки почти непрекъснато ще обвиняват вас. Ако умението ви да се шегувате с проблемите не помогне, то дистанцирайте се и не убеждавайте никого в нищо. Оставете ги сами да стигнат до правилните заключения. Грижете се за себе си, отстоявайте собствените си интереси и ще разполагате с убедителни възможности за напредък и осъществяване на промяната, към която се стремите.

Риби

Определящите събития за представителите на вашия знак са две. И докато първото, навлизането на Венера при вас на 5-а дата, се случва сравнително често, то второто, епохалното съединение на Юпитер с Нептун, което ще се случи на 12-а дата, се е случвало точно преди 166 години – на 17.03.1856 г. Съвсем естествено е да очаквате непознати преживявания, засягащи вас или близките ви. Неприятностите постепенно ще загубят остротата си. Ще отвоювате финансовата си независимост, ще намерите конкретни решения на поредица материални въпроси, ще стабилизирате позициите си на социално-битово ниво, придобивайки жилищна собственост или автономност за семейството си. Усещането за свобода ще разкрепости начина ви на мислене, ще стимулира творческия потенциал и ще изпълни с кристална яснота чувствата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Dora ( преди 2 години )