IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 април

7 април 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Владимир Васильев, Pexels

Снимка: Владимир Васильев, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще разполагате с достатъчно свободно време. Използвайте го лично за себе си. Не пропускайте възможността да обмислите случилите се наскоро промени, както и отражението им върху динамичния ви стереотип.

Телец

Помислете за недоразуменията, които сте имали наскоро с роднините или приятелите си. Преценете обективно собственото си участие в тях, и ако установите, че има такова, направете първата стъпка към възстановяване на разбирателството. Ще го постигнете лесно.

Близнаци

Не се намесвайте в дискусии, в които не са ви канили. Въздържайте се от прояви на високомерие, остри критики и дълбокомислени съвети, ако не искате неусетно да си създадете потенциални врагове.

Рак

Енергетиката ви е устойчива, но през първата част на деня ще сте по-ефективни, така че е подходящо в този период да се ориентирате към сложните занимания. След обед се посветете на рутинните дейности, с които дори да изостанете няма да е фатално.

Лъв

Обстоятелствата ще ви принудят да действате активно и да взимате отношение по всички обсъждани или разработвани въпроси. Не се колебайте. Не само ще покажете най-силните си страни, но може да ви предложат и подобряване на професионалните условия.

Дева

Ще разполагате с невероятно добрия шанс покрай текущите да довършите и някои изостанали задачи. При това ще ви се получат с необичайна лекота. В края на деня ще има от какво да сте доволни.

Везни

За сложни казуси може да се възползвате от споделения от приятели или колеги опит, но решенията си обмисляйте самостоятелно. Стремете се към дългосрочен ефект, а не към краткотраен.

Скорпион

Избягвайте „пиперливите“ шегички, към които имате особена слабост. Всяка ваша дума днес може да се да се върне като бумеранг при това с удвоена сила.

Стрелец

Работата ще е предимно екипна и ще ви помогне да формулирате заключения, които са ви убягвали до момента. Ще установите кой от колегите ви дава всичко от себе си, за да се получат желаните резултати и кой непрекъснато да мрънка и се опитва да прехвърля отговорностите си.

Козирог

Всичко, което правите с мисъл за другите, а не за себе си ще започне бързо, ще се реализира лесно и ще завърши успешно. Дори за най-дребната услуга ще получите подобаващ еквивалент.

Водолей

Не взимайте еднолични решения по въпроси, които засягат не само вас, а и близките ви. Бъдете готови да изслушате всички гледни точки. Нестандартното ви мислене ще ви подскаже най-подходящия вариант.

Риби

Постарайте се да създадете баланс както в отношенията, така и в ангажиментите си. Не смесвайте личните с деловите и не пренебрегвайте едните за сметка на другите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари