IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 април

20 април 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви ще е слънчево и заразително. Ще привличате вниманието към себе си и ще си осигурите каквото ви е нужно като съдействие или ресурси. Успешна ще е всяка дейност, свързана с комуникация и изграждане на връзки между различни участници.

Телец

Слънцето навлиза във вашия знак. Тонусът ви ще е висок и стабилен. С каквото и да се заемете, ще се окаже за вас лесно и достъпно. Радвайте се на успехите си, но не ги обсъждайте.

Близнаци

Събитията ще са динамични, а вие – леко разсеяни. Ако наистина искате да се възползвате от всички благоприятни ситуации, в които попадате, постарайте се да наблюдавате обстановката внимателно и да реагирате светкавично.

Рак

Ще се почувствате изключително добре, ако поне за миг излезете от капана на рутината. Да, ангажиментите ви са много и никога не разполагате с достатъчно време, но кой да се погрижи и да ви създаде някакво развлечение, ако не самите вие.

Лъв

Привлекателни сте и всички, с които общувате днес, ще са готови да ви изслушат, да ви услужат и изобщо, да се съобразят с прищевките ви. С малко повече организаторски талант и инициатива за кратко време бихте могли да си създадете колектив от сътрудници и с тяхна помощ да довършите изостаналите си задачи.

Дева

Акцентирайте върху екипната работа. Всяко колективно занимание, в което се включите днес, не само ще даде добри резултати, но и ще ви зарадва, а отделно от това ще ви сближи с останалите участници и дори да е имало между вас някакви противоречия, ще ги забравите.

Везни

Силите ви са неизчерпаеми, но за съжаление, начинът по който ги управлявате е твърде хаотичен. Почти непрекъснато ще изненадвате околните със странните си и нелогични действия, които може да предизвикат и основателни забележки. Ще ги избегнете, ако си съставите точен график на работа и го следвате.

Скорпион

Изненадите ще са свързани предимно с финансите ви, но като всяка изненада могат да са и хубави, и лоши. Дали ще спечелите или ще загубите, дали ще получите подарък или ще купите нещо съвсем излишно, не се знае, но в края на деня нищо няма да е каквото е било, така че по-добре ще е да не се занимавате с пари.

Стрелец

Убедителни сте и без опасения може да споделите свежите си идеи с подходящи събеседници. Всъщност, независимо дали ги разбират или не, те ще ви помогнат доколкото могат. Преди обаче да се заемете с осъществяването, помислете още веднъж дали си заслужава усилията.

Козирог

Подходящата роля за днес е тази на „сив кардинал“. Не се набивайте на очи, не привличайте вниманието, наблюдавайте и участвайте активно в общите дейности. В крайна сметка, вложените от вас усилия ще получат наистина висока оценка.

Водолей

Каквито и планове да сте си направили, няма да успеете да ги осъществите. Събитията ще са по-скоро непредвидими, отколкото структурирани, но пък изненадите, свързани с тях ще са интересни и запомнящи се.

Риби

От личен опит ще разберете какво означава да си на точното място в точния момент. И не само това, отзовавайки се там, ще попаднете и на точните хора. При тези обстоятелства ще разполагате с всички подходящи условия за реализация на замислите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари