IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото започва през май: Къмпинг Градина открива сезона

26 април 2022 18 00

Забрави за света и открий своя

Снимка: Къмпинг Градина

Снимка: Къмпинг Градина

Нали знаете, че всеки човек си има едно събитие, с което вече „открива сезонът“. За лятото това събитие за нас е отварянето на Къмпинг Градина.

Щом то е факт – значи летните морски почивки са много, много близо и официално можем да сметнем лято 2022 за започнало.

Тази година лятото за нас започва на 13 май, когато Къмпинг Градина започва да приема посетители, които ще имат късмета да се насладят на истинска морска нирвана.

Къмпинг Градина - твоят летен дом

Най-нетърпеливите ще могат да избягат от градската суматоха и да се насладят на релакс в луксозни бунгала, предлагащи една или две спални, с избор за гледка.

Къмпинг Градина2

Усещането за морско безвремие е съчетано с многобройни развлечения, с които можете да отпуснете ума и да раздвижите тялото – можете да поиграете плажен волейбол или да се насладите на приятна разходка със спиращи дъха гледки, докато карате колело под наем.

Закусете от пекарната на плажа, а вечерта планирайте залеза на един от 6 невероятни ресторанта с ястия, вдъхновени от Черно море, италианската, гръцката и българската кухня.

Официалното откриване на сезона е насрочено за 28 май, а ние определено нямаме търпение да сме сред първите, настанили се в този морски рай. 

Къмпинг Градина

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари