IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 април

26 април 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

 Снимка: Artem Beliaikin, Pexels

Снимка: Artem Beliaikin, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колегите ви ще са доста неотстъпчиви и всеки ще „дърпа чергата към себе си“. За разлика от тях вие ще излъчвате спокойствие, ще мислите бързо и ще съумеете да прекратите всяка разправия още преди да е започнала. Действията ви ще създават добро впечатление на общия фон и ще спечелите симпатиите на всички.

Телец

Общителни сте и ще намерите общ език даже с хора, които познавате отскоро или съвсем не познавате. Може би точно затова контактите ще са интензивни, а по-голямата част от тях и интригуващи.

Близнаци

Най-силният коз е въображението ви. То ще ви подскаже как да се справите със задачи, които до момента изключително много са ви затруднили и то при всеки опит да получите някакъв резултат. Сега ще стигнете до „финалната права“, но колкото по-сложно е заниманието, толкова повече време ще ви е нужно.

Рак

Събеседниците ви ще са или по-млади от вас, или по-неопитни или с по-нисък социален статус. В процеса на общуването ще се наложи да споделите с тях знанията и опита си. Ползата ще е видима и за двете страни. Те ще обогатят познанията си, а вие ще се почувствате полезни.

Лъв

Целите, които си поставяте може да се окажат твърде амбициозни. Желанието ви да ги постигнете заслужава адмирации, но преди да отъждествите „искам“ с „мога“, опитайте да дадете реална оценка на капацитета си.

Дева

Поне едно от решенията, които се налага да взимате, ще е изключително важно за действията ви в дълъг период от време. Аналитичните ви способности обаче са на ниво. Без проблем ще оцените всички детайли и вероятността да направите грешка е минимална.

Везни

Действията ви ще са доста хаотични, а забележките на околните, колкото и да са деликатни, ще ви изглеждат като заяждане. Подобно поведение е убедителен повод за неприятности и би било голяма грешка, ако търсите причините за тях извън себе си.

Скорпион

Не прекалявайте с желанието да сте полезни и грижливи спрямо близките и приятелите си. Те може да не се окажат въодушевени от менторския ви тон. По-добре е да ги наблюдавате и да оказвате помощ само ако ви помолят. Ще избегнете недоволството им.

Стрелец

Посветете част от времето на децата или родителите си. Опитайте се да обсъдите с тях въпроси, по които никога до момента не сте били на едно мнение. Този път вибрациите ви са в синхрон и със сигурност ще постигнете разбиране помежду си.

Козирог

С изключителна леснота ще предадете обърканите си мисли с ясни и разбираеми изречения. Околните с радост ще ви изслушат, стига да не прекалите и да не се впуснете в дълги и протяжни обяснения, които да ги отегчат. Ако разчитате на подкрепа, ще я получите само от близките си.

Водолей

Никой не би могъл да ви отклони от целите, които сте си поставили. Каквото и да ви говорят, вие сте сигурни в две неща: първо, че ще успеете и второ, че никой не би могъл да направи каквото и да било по-добре от вас. Следвайте замислите си, но без да ги споделяте. Така дори да „ударите на камък“, няма да получите упреци или скептични усмивки.

Риби

Предстоят изненади, но колкото и невероятно да звучи, те няма да ви принудят да промените из основи плановете си или да се отказвате от първоначалните намерения. Дори да ги промените, то ще е за сметка на нови и по-добри възможности, които не бива да пропускате. От вас ще се иска само да се ориентирате бързо в обстановката и да действате смело.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари