IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 април

27 април 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Владимир Васильев, Pexels

Снимка: Владимир Васильев, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личното ви предпочитание ще е да се занимавате самостоятелно с всяка дейност, към която сте се насочили. Действителността обаче ще е доста по-различна. Околните непрекъснато ще се опитват да навлизат в пространството ви. За да не се стигне до размяна на остри реплики, предупредете ги любезно, но ясно и недвусмислено, че поведението им не е приемливо.

Телец

Доверете се на въображението си, ще ви подскаже поредица идеи, коя от коя по-оригинални. Ще са интригуващи, но в съвсем „сурово“ състояние, т. е. знаете какво искате, но не знаете как да го постигнете. Достатъчно ще е да ги споделите с някого и схемата ще се избистри в съзнанието ви.

Близнаци

Ако околните ви дразнят с поведението си, постарайте се да се дистанцирате от тях колкото е възможно по-бързо и по-далече. Стигне ли се до момента, в който им правите забележки, ще избухне разправия, от която нито вие ще се успокоите, нито те ще променят поведението си. Даже напротив, ще ви обвинят, че се заяждате за дреболии.

Рак

Нещо ново, необикновено и непреживявано до момента ще разнообрази ежедневието ви. Първоначално може леко да ви стресира, но бързо ще осъзнаете, че сте на прага на рядко случваща се възможност. Как и дали ще се възползвате е въпрос на личен избор.

Лъв

Подходът ви към днешните събития ще е като при шахматен турнир, ще ги предвиждате с няколко крачки напред. Някой може да се опита да навреди на репутацията ви. Отстоявайте позициите си така, че крайният ефект да е „с неговите камъни, по неговата глава“.

Дева

Стремежът ви да доказвате непрекъснато правотата и правилността на гледната си точка ще е направо неудържим. По-интересното е обаче, че ще ги доказвате и на хора, които принципно са съгласни с вас. Не губете чувство за мярка, за да не загубите слушателите си.

Везни

Разпределете и работата, и силите си. Опитайте се да прецените обективно кое е важно и си заслужава усилията и кое можете да отложите без негативни последствия за себе си. Направите ли го, обстановката ще е предвидима.

Скорпион

С каквото и да се заемете, ще го направите без спънки. Помислете дали имате изостанали задачи, изискващи сръчност и ги поставете на първо място. След като ги довършите ще почувствате огромно удовлетворение.

Стрелец

Желанието ви да сте в подходяща компания ще е по-силно от всичко друго. И за да го удовлетворите, всеки с когото подхващате разговор ще ви се струва „точният човек“. Въздържайте се от изблици на откровеност и не споделяйте лични подробности, които биха могли да се използват срещу вас.

Козирог

Всички въпроси, с които ще се наложи да се занимавате ще са важни, което означава, че не бива да бързате, за да не допуснете съдбоносни грешки. Правилото, към което е препоръчително да се придържате е: три пъти мерѝ, един път режѝ.

Водолей

Отстоявайте принципите си, но по начин, който не вреди на самочувствието на околните. Ако наистина искате да реализирате замислите си, бъдете готови на компромиси. Отчитайте влиянието на външните фактори и реагирайте гъвкаво. Ще постигнете своето, но не веднага.

Риби

Движете се към целите си бавно и крачка по крачка. Това, което доскоро ви е изглеждало невъзможно и недостижимо, днес ще придобие ясни очертания и материална визуализация. В каквито и сложни ситуации да попаднете, ще успеете да се измъкнете без особени вреди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари