IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои дами са най-влиятелни във връзките?

21 май 2022 19 30

Вижте топ 5

Снимка: Istock

Желанието за доминиране на всеки от знаците се проявява по различни начини. Ако сте в приятелска, бизнес или любовна връзка, помислете за положителните и отрицателните страни на личността до вас. Така по-лесно ще можете да изградите отношения.

От кои зодии са най-влиятелните жени според астролозите?

Скорпион

Това е мистичен и силен знак в зодиака. Жените, родени под него, имат висок капацитет за вътрешна трансформация за кратък период. Те са наясно с духовната си сила и често я използват, умеят да очароват, да покоряват околните.

Силата на такива жени се крие в увереността и личния чар. В същото време те са независими и целенасочени, максималисти, които при никакви обстоятелства не се отказват от това, което искат. И го получават.

Тяхната природа е преливаща от енергия и страст, издръжливост, способност да убеждават другите, че са прави. Скорпионите са упорити, подсъзнателно се стремят да заемат лидерски позиции. Те се стремят към съвършенство във всичко, включително и в любовта. От партньора си жената Скорпион изисква пълна отдаденост, неизчерпаема страст, готовност за големи постижения. Доминацията ѝ често се проявява във високи изисквания към любовника.

Стрелец

Много целеустремени, енергични и отговорни личности. Силата идва при тях от само себе си, дори и да не я търсят. Имат отлични организационни умения, ярки, харизматични и в същото време приятелски настроени. Те са лидери в живота, независими, самоуверени, свободолюбиви и многостранни.

Силата на жените Стрелец се крие именно в тяхната вътрешна сила. Едва ли ще погледнат мъж, който не се справя в живота или е с по-нисък статус. За да се почувства като глава на семейството, партньорът трябва да бъде не по-малко твърд и целеустремен, но в същото време да уважава чувствата и свободата на своя спътник.

Козирог

Представителите на този знак обичат всичко да е под техен контрол, поради което придобиват власт. Покровителят на Козирозите е Сатурн, който обича реда във всичко.

Това са умни и активни дами, целенасочени и упорити кариеристи. Те поставят работата на първо място, възприемайки я като мисия, за която са готови да пожертват живота, здравето и дори благополучието на семействата си. Те не обичат да губят времето си за другите, това е просто неподходящо.

Жените Козирог избират партньор в живота много отговорно и се опитват да го контролират във всичко. Податливият трудолюбив мъж ще бъде истинско съкровище за нея, заедно ще могат да постигнат целите си.

Овен

Жени, които имат много огнена енергия и вътрешна топлина, поради която стават ярки и привличат вниманието. Овните могат да изгорят всяка ситуация с огъня си и да постигнат това, което искат.

Жените Овен могат да се нарекат истински „железни дами“. Те са амбициозни и независими, напористи и прями. Всеки мъж ще завиди на тяхната сила на волята.

Такива жени няма да чакат, докато някой им предложи нещо, те вземат всичко, което искат. В отношенията те предпочитат да доминират, поставяйки високи изисквания към партньора си. Една властна дама може да отстъпи тази позиция само на мъж, който докаже, че е способен да поеме отговорност и за двамата.

Лъв

Тези жени имат вътрешна увереност. Те се държат като кралици във всяка ситуация. Колкото и да се намесват другите, всичко ще бъде както искат представителите на този знак. При общуване с тях изглежда, че дори планетата се върти с тяхно разрешение.

Тези дами са горди и самоуверени, чувстват се като звезди, диаманти, на които могат да се възхищават, но не и да се докосват. Повече от всичко обичат себе си.

В същото време Лъвиците се грижат за всички, ще поемат отговорност, тяхното мнение обикновено се отчита. Те винаги стоят зад думите си.

В една връзка Лъвиците обичат най-много свободата. Но ако мъжът е предизвикал интерес, нищо няма да бъде скрито от проницателния поглед на такава дама. Нейният спътник трябва да отговаря на кралския ѝ статут – волеви, отговорен, привлекателен и за предпочитане – богат. И в приятелството, и в любовта, Лъвицата се опитва да заеме доминираща позиция. Това се проявява в постоянни съвети, грижи и опити да ръководи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
anonimen ( преди 1 година )
da tezi jeni sa taka za ova nie majete im bieem suta
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар