IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едно наум: Мъжете от 5 зодии, които трудно изграждат връзка

22 май 2022 19 30

Кои зодии просто не са създадени за брак?

Снимка: Istock

Водолей

На първо място по несъвместимост със стабилни връзки е Водолеят. Вечно лети в облаците, превключва вниманието си както му е интересно, а не според сериозността на обещанията, които е дал. И ако на работа Водолеят все още може да се вземе в ръце и да бъде последователен, то в една връзка той няма достатъчно мотивация. Водолеят не е склонен да си спомня, че той (тя) е обещал (а) романтична вечер на своята сродна душа. В същото време Водолеят не го прави нарочно, това е просто неговата природа.

Единственият начин да направите един Водолей щастлив в дългосрочен брак е да изградите взаимоотношения, сякаш сте женени за непредвидимо природно явление, като вятъра. И не забравяйте, че най-големият брой гении в света са родени под този знак.

Лъв

На второ място е „Народният артист“ – Лъвът. Той ще обърне внимание на семейството и любимия си, само ако самият той има нужда от нещо, ако това ще му донесе полза или признание.

Лъвът винаги жертва времето, прекарано със семейството си в полза на нова „публика“ (или вече добре позната). За него също е трудно да бъде верен. Той просто класифицира връзките в различни категории. Семейството си е семейство, а навън е готов да ловува. Семейство може да се осъществи и да продължи цял живот, само ако съпругът първоначално разбере и приеме факта, че е женен за рок звезда.

Стрелец

На трето място са представителите на зодия Стрелец. Тук не всичко е изгубено, както при Водолея и Лъва. Дори има плюсове – със Стрелец е идеално да планирате и изграждате бъдещето. Някак си знаят какво ще се случи. И не благодарение на ума, житейския опит и мъдростта, а благодарение на интуицията и стечението на обстоятелствата.

Но има и минуси в отношенията с мъжете от тази зодия. Например трябва ясно да разберете за себе си, че Стрелецът винаги е прав. Всеки опит да се опровергае или оспори мнението на Стрелеца е провален, а ще бъде и начало на осъзнаването, че животът с него е несъвместим.

Единствената ценност в отношенията със Стрелец е самият Стрелец. И ако не мислите така, припомнете си моминското ви име.

Везни

На четвърто място е една от най-често срещаните зодии в сайтовете за запознанства – Везни. И това не е толкова астрология, колкото статистика. Везните винаги се съмняват във всичко. Обвързаните могат да се възхищават на напълно непозната, докато възприемат партньорката си като фон. Мъжете от тази зодия виждат като мисия да осигурят финансово семейството и да организират почивките.

Но в същото време те постоянно флиртуват и трудно могат да бъдат моногамни. И тук идва логичната по-горе статистика – да се окажат в сайтове за запознанства.

Близнаци

На пето място са Близнаците. Те са игриви създания и флиртът е естествена част от живота им. Близнаците „изсъхват“, ако останат без емоции. Често са много повърхностни по отношение на изграждането на взаимоотношения, като обръщат внимание само на комфорта.

Настроението на Близнаците често се променя, както и техните решения. Като цяло държат всички да „играят по тяхната свирка“, не са отборни играчи.

И ако искате да се омъжите за Близнаци, представете си да живеете с тийнейджър. Непредсказуем, неподходящ за ежедневието, не се страхува от „колан“ и няма авторитет.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари