IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Астропрогноза: Кои ще са най-благоприятните периоди през юни?

24 май 2022 19 30

Вижте прогнозите за любов, кариера и финанси

Снимка: Pixabay

Първият летен месец чука на вратата. Кои ще са дните, които според астролозите ще бъдат най-успешни?

В началото на юни Меркурий все още ще бъде ретрограден. Този цикъл ще приключи на 3 юни 2022 г. От 13 юни Меркурий ще се премести в родния си зодиакален знак Близнаци и ще открием, че сме станали изключително любопитни. Ще жадуваме за постоянна умствена стимулация.

В началото на юни Слънцето ще бъде в Близнаци. Това е енергично, активно и социално време. Отворете се към нови възможности и бъдете любопитни към света. Освен това Новолунието в Близнаци (9 градуса), което ще настъпи на 30 май, също ще бъде много активно в началото на юни. Тъй като тази луна е в Близнаци, енергията ще проникне в ежедневието ни.

Близнаците са зодиакален знак, който жадува за комуникация, информация и приключения и всички ще усетим този резонанс в живота си. Ще бъдем привлечени да изразим себе си устно или писмено, да излезем извън зоната си на комфорт и да се свържем с други хора, съветва Marie Claire.

От 21 юни Слънцето ще се премести в зоната на Рака за един месец. Това събитие официално ще отбележи лятното слънцестоене, откривайки новия сезон. По това време трябва да оценим нашата емоционална стабилност и сигурност и да се уверим, че стоим на здрава основа, продължавайки да мечтаем за нашето щастливо бъдеще.

Планетата на любовта и красотата – Венера, ще продължи да се върти в родния си зодиакален знак Телец от 28 май до 22 юни 2022 г.

Тук тя е в състояние да внесе страст и чувствена романтика, а също така ни обещава удоволствие и изобилие. Гледайте как романтичната ви природа цъфти – новата любов, открита сега, ще продължи дълго. Това може да бъде стабилната връзка, за която винаги сте мечтали. Активизират се и артистични таланти, особено свързани с дизайна или музиката. Финансовите дела също трябва да вървят добре.

Новолуние в Рак (7 градуса) ще настъпи на 28 юни 2022 г. Новолунията винаги отварят врати в живота ни – през този период Вселената ще бъде особено фокусирана върху това, че намирате нова стабилност във важна област от живота си и ще ви подтикне да напуснете зоната си на комфорт и да промените живота си с нови решения.

Трябва също да се отбележи, че по време на транзита на Юпитер през знака Овен, страстите – за добро или лошо – ще се разгорещят до краен предел. Използвайте по-високите вибрации на тази енергия, за да станете господар на съдбата си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари