IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, на които самочувствието не зависи от визията им

18 май 2022 17 30

Тези знаци разбират, че е по-важно какъв е човек отвътре, а не как изглежда

Istock

Istock

В днешно време толкова много хора са обсебени от вида на тялото и лицето си! И не е чудно, тъй като живеем в общество, което често се опитва да определи красотата на хората според външността им. Фигурата и чертите, които не пасват на стандартите за красота, могат да нанесат сериозни, макар и скрити рани на хората. Този факт може да стане причина дори за възникването на депресивни състояния у някои личности.
Хубавото е, че има няколко зодиакални знака, които са направо имунизирани срещу това. За тях изгледа на тялото им и цялостната им визия не са определящи за самочувствието им. Тези личности осъзнават, че преди всичко са души, които си имат своите достойнства. Що се отнася до образа на тялото, те или виждат себе си положително, или изобщо не мислят за формите си.
А ето и кои са тези зодии:

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са много духовен знак, който гледа на себе си като на душа, поставена в тяло. Тъй като не са избрали тялото, в което са родени, те просто правят всичко възможно, за да се задоволят с това, което им е дадено отгоре. Рибите също така осъзнават, че не трябва да съдят другите по външния им вид. Няма човек от тази зодия, който да е обсебен от диети, спорт, естетически подобрения и интервенции и др. в името на външната красота. Въпреки това, Рибите също понякога спазват режими, но просто поради факта, че гладуват по духовни причини или такива, свързани със здравето им.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят е интелектуалец и единствената част от тялото си, която смята за своя истинска същност, е умът. Това не означава, че хората от този знак не виждат смисъл в това да се грижат за външността си и да поддържат здраво тялото си. Просто за Водолея образът на тялото не може да се превърне в мания. По-скоро той гледа на визията си като на машина, която изисква поддръжка като всичко останало. Да, той се грижи за себе си, за да изглежда добре, но това не е най-важното в живота му, нито пък е отражение на неговото самочувствие.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът има вродено позитивно отношение към себе си, така че без значение какъв тип тяло има – той не би си позволил това да му влияе негативно. Стрелецът приема добре както собствената си визия, така и тази на другите. Хората от този знак поставят много по-голям акцент върху личността, морала и характера, отколкото върху външния вид на някого. Те прилагат същия стандарт към себе си. Дали са стройни или пълнички, високи или ниски, за Стрелците няма значение. За тях вътрешната красота е над всичко останало.

Лъв (23 юли – 22 август)

Класическият представител на зодия Лъв има голямо его, обича себе си твърде много, за да се срамува от тялото си. Разбира се, Лъвът би искал да има красива, добре сложена фигура, но ако няма – приема го без драма. Той си знае, че притежава много други хубави характеристики. Лъвът осъзнава всичките си възхитителни качества, които надхвърлят външния му вид, а именно: честност, почтеност, щедрост и лоялност. Лъвът разбира, че най-важното е какви достойнства човек носи вътре в себе си, а не как изглежда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари