IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Представителите на кои 4 зодии НЕ са приятни гости?

20 май 2022 17 30

И защо това е така

Istock

Istock

В много поверия от Далечния изток домакинята вярва, че гостите й са сродни на Бог и трябва да бъдат посрещнати в дома й на принципа „Atithi Devo Bhava“, което на санскрит означава „Отнасяй се с госта си като към Бог“. И все пак не всеки гост улеснява своите домакини да спазят тази идея. Има много неща, които човек може да направи, което го прави досаден и не особено приятен гост. Като, например, да прекали с гостоприемството, оставайки до твърде късно. Така че, вижте кои 4 зодиакални знака имат най-голяма склонност да бъдат несъобразителни гости.
 

Лъв
 

Малко неща могат да бъдат по-досадни от гост, който се появява на вратата ви, без да ви е предупредил. Представителите на зодия Лъв са точно такива – могат да ви изненадат с неочакваната си поява, просто ей така. Въпреки че мотивът за посещението им може да е вълнуващ, все пак за вас моментът може да се окаже неподходящ и пристигането им да попречи на графика и плановете ви или да наруши личния ви живот. Лъвовете също така са склонни да гостуват дълго и да трябва да ви се налага да им намеквате, че на другия ден трябва да ставате рано за работа.

Близнаци

Въпреки че повечето хора са свикнали да ходят на гости с малък подарък - бонбони, цветя, напитка, то не очаквайте това от човек от зодия Близнаци. Можете да сте сигурни, че той ще забрави да ви поднесе какъвто и да е дар, идвайки ви на гости, с презумпцията, че той ви е напълно достатъчен, тъй като ще ви осигури забава. Освен това гостите от зодия Близнаци обичат да гостуват на места, където вярват, че ще има богата трапеза и рядко си тръгват преди всичко на масата да е изядено и/или изпито.
 

Стрелец

Добрият гост предлага на домакинята да й помогне със слагането на масата или с нейното отсервиране, особено ако партито е по-голямо. Но ще бъдете разочаровани, ако очаквате подобно съдействие от човек от зодия Стрелец. Когато представителят на този знак посещава своите приятели или роднини, той наистина очаква да се отпусне и да се забавлява, а не да сервира ястия, да отваря напитки, да носи чаши и прибори или да изхвърля пепелници. Стрелецът определено няма да ви помогне в тези начинания, дори да ви е много близък.

Рак

Вероятно най-топлият и съобразителен гост от изброените дотук е Ракът. Той със сигурнот ще ви е приятен през повечето време. Той ще ви донесе подарък или нещо сготвено лично от него, ще ви помогне да отсервирате чиниите накрая на вечерта и ще си тръгне навреме. Но въпреки това и той притежава някои вбесяващи черти, заради които може да ви се прииска да го изгоните. Обикновено представителите на този воден знак са маниаци на тема ред, чистота и кулинария и обичат да правят забележки и да изказват мнения по тези теми. Няма да се поколебаят да ви критикуват, ако домът ви не е спретнат, ако ястията ви са пресолени, а напитките - на са охладени достатъчно и др.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Kuku ( преди 1 година )
Нещо тази статия е сбъркана
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар