IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 май

20 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Посветете част от времето на личните си физически и интелектуални необходимости. Разпределете го в две направления: спортни занимания, с които да подобрите здравословното си състояние и попълване на липсващите ви знания, с които да си осигурите професионален напредък.

Телец

Ще се наложи да се отклоните от преките си задължения, за да споделите натрупания опит или да участвате в професионална дискусия по „горещ“ въпрос. Не се увличайте в сложни и пространни обяснения. Ще задържите вниманието на събеседниците си, ако сте максимално лаконични.

Близнаци

Придържайте се към логиката на събитията. Ще са достатъчно показателни, за да успеете да свържете случките от миналото с резултатите, които получавате в момента.

Рак

Много е вероятно да получите окончателно решение по юридически въпрос, с който се занимавате отдавна и непрекъснато по някакви причини се отлага. Може да не ви устройва напълно, но помислете внимателно за последствията преди да го подновите.

Лъв

Колкото и лесни да ви изглеждат днешните ви задачи, трудно ще напреднете. Не настоявайте излишно и не търсете помощ от влиятелни личности, които ще са ви нужни в по-сложни моменти.

Дева

Един или няколко от деловите ви партньори ще поискат да възобновите разговори по стари теми. Не отказвайте, ще разполагате с прекрасната възможност да направите корекции, които ви устройват.

Везни

Занимайте се с перспективните проекти, които ще осъществявате в колектив. Разпределете задачите и маркирайте схемата на работа. При необходимост от обсъждане ще сте готови с вариантите.

Скорпион

Постиженията ви са пряко свързани с умението ви да оцените обективно своето място в „общата картина“. Постарайте се да не привличате вниманието и да не превишавате правомощията си.

Стрелец

За всички дейности, по които нямате яснота се консултирайте с по-опитни от вас колеги или с професионалисти в съответната област. Не разчитайте на случайни и недоказали надеждността си източници, ще ви подведат.

Козирог

Успоредно с рутинната работа подгответе стартирането на проекти, с които възнамерявате да се занимавате в началото на следващия месец. Структурирайте схемата на работа и начина за осигуряване на ресурсите.

Водолей

Ще получите дълго чакана и търсена информация, благодарение на която ще можете да уредите важен за вас въпрос. Разчитайте само на себе си и не обсъждайте бъдещите си намерения.

Риби

Насочете усилията си към презентация и реклама на собствените ви умения или бизнес пред широк кръг събеседници и слушатели. Проверете възможностите и условията за участие в панаири, базари, изложения и други общи форуми и заявете желанието си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари