IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъди звездата на бала с нов Huawei!

23 май 2022 11 00

Huaweistore.bg изненадва абитуриентите и техните близки с множество отстъпки, дебют на нови устройства, както и ексклузивна пакетна оферта за новия смарт часовник GT 3 Pro със смарт очилата Huawei x Gentle Monster Eyewear II

Снимка: Huawei

Бъди неотразим на бала!

Специално ориентирана към младите хора и техния празник е новата кампания на Huawei “Звездите на бала“, която ще продължи до 6 юни. Сред предложенията в нея можете да изберете перфектната визуална комбинация от нов смартфон от флагманската серия P50 и стилен смарт часовник. Комплектът Huawei P50 Pro с Huawei Watch GT 3 с черна силиконова каишка може да се закупи за 2099 лева, а Huawei P50 Pocket с бял Watch Fit mini – за 2349 лева. Специални цени имат също и представителите на серията nova – Huawei nova 8i, nova 9 и nova 9 SE, чиито свеж дизайн в искрящи цветове допълва всеки празничен аутфит и настроение.

Градуса на настроението вдигат и мощните мобилни колонки Sound Joy, като сега можете да се възползвате и от пакета Sound Joy със смарт гривна Huawei Band 6 за 319 лева.

В рамките на кампанията „Звездите на бала“ получавате и допълнителни отстъпки до 50 лева, според общата цена на поръчката ви.

Huawei Watch GT 3 Pro + Huawei x Gentle Monster Eyewear II

Един сигурен начин да блеснеш на бала е да носиш на китката си новото бижу в портфолиото смарт часовници - Huawei Watch GT 3 Pro, в Titanium Edition за кавалерите и Ceramic Edition за дамите. Кампанията за предварителни поръчки в комплект съответно с Huawei FreeBuds 4 и FreeBuds Lipstick е активна и на huaweistore.bg. Освен тях онлайн магазинът предлага още една ексклузивна оферта – със смарт очилата с UV защита Huawei x Gentle Monster Eyewear II, с които можете да слушате музика и отговаряте на телефонни обаждания.

Отличаващият се корпус от титаний за мъжкия вариант и бяла керамика за дамксия създават неповторимо впечатление за стил, а циферблатите от сапфир-кристал са перфектният завършек за изключителната визия на Huawei Watch GT 3 Pro. Сред над стоте тренировъчни режима вече ще откриете и такъв за свободно гмуркане, а водоустойчивостта вече е за гмуркане на дълбочина до 30 метра, дори в морска вода. Мъжкият, 46мм вариант се предлага с титаниева верижка и с каишка от черен флуороеластомер и издържа до 14 дни с едно зареждане, а дамският 43мм – с верижка от бяла керамика или каишка от стилна бяла кожа издържа до 7 дни с едно зареждане.

Пакетните предложения за новите смарт часовници са валидни до 24.05.2022 включително.

Huawei Watch

HUAWEI MatePad 10.4 – работи и се забавлявай на макс

Сред най-новите предложения в Huaweistore.bg е и новият таблет HUAWEI MatePad 10.4 в комплект със смарт клавиатура. Новият му интерфейс позволява още по-лесна навигация до любимите приложения, което прави работата с устройството истинско удоволствие. Мултитаскингът е гарантиран с възможността да отворите на екрана до 4 приложения за работа едновременно както и мултиекранно взаимодействие с други Huawei устройства. MatePad 10.4 е и прекрасно устройство за забавление, със своя 10-инчов екран с 2К резолюция и системата от 4 Harman Kardon високоговорители.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари