IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 май

25 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Усилената проницателност ще ви позволи да вникнете в дълбочина изследвайки дори обичайни, познати процеси. Осъзнавайки значението на детайлите ще намерите отговори на въпроси, които дълго време са ви изглеждали енигматични.

Телец

Заемете се старателно с разчистване на пространството около себе си както у дома, така и на работното място. Ще откриете важен документ или вещ, която отдавна мислите, че сте загубили. Не само ще ви зарадва, но и ще ви помогне да се справите с текущ проблем.

Близнаци

Потокът информация, с който се налага да се справите, ще е доста обемист. За собствено улеснение се опитайте да я разпределите по теми. Така ще успеете да отделите спама и да класифицирате по важност останалите данни.

Рак

Ориентирайте вниманието си към уреждане на въпроси, засягащи данъци, такси, застраховки, издръжка, разпределение на печалба, дивиденти, наследство или друг тип общо имущество. Без затруднения ще успеете да се справите с натрупаните към момента проблеми.

Лъв

Проверете внимателно условията по текущите си договори и сделки. Много е вероятно да установите, че някои вече са с изтекъл срок, а други подлежат на актуализация. Направете корекциите незабавно.

Дева

Част от казусите, с които се налага да се справите ще са нееднозначни, подлежащи на интерпретация и може да станат повод за остри спорове между вас и колегите или партньорите ви. Отстоявайте позициите си и не позволявайте да ви манипулират.

Везни

Намалете инициативата и по време на общи дискусии не изразявайте мнението си, ако не ви питат. Слушайте, наблюдавайте, търсете отговор на неясните въпроси самостоятелно. Изразете становището си само, когато разполагате с достатъчно количествени и качествени аргументи.

Скорпион

Непредвидени обстоятелства ще ви подскажат, че започнат преди време проект или връзка са изчерпали съдържанието си и е настъпил моментът, в който трябва да ги прекратите. Не се колебайте, удължаването на периода няма да улесни действията ви.

Стрелец

Създайте си ясна програма за деня и я следвайте стриктно до колкото е възможно. Освен с обичайните задължения ще можете успоредно да довършите и някои изостанали или да прекратите действието на неефективни сделки.

Козирог

Не започвайте нищо ново, ако имате дори минимално нещо недовършено. Изведнъж ще се получи преплитане на задълженията и нито старото ще стигне до финала, нито новото ще напредне обещаващо. Съобразявайте се с ресурсите и състоянието си.

Водолей

Преценявайте внимателно характера на събеседниците си и съобразявайте изказванията си с тях. Избягвайте пиперливите шегички и двусмислени подмятания. Проявете сдържаност, ако не искате да развалите отношенията си необратимо.

Риби

Въпрос, който отдавна възприемате като довършен, отново ще излезе на преден план по независещи от вас причини. Ще се наложи да направите корекции. Действайте бързо, но разумно, отчитайки актуалните условия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари