IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 юни

1 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Gustavo Fring, Pexels

Снимка: Gustavo Fring, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Наблюдавайте действията на хората от обичайното си обкръжение. Някой ще се опита да ви манипулира. Не изразявайте недоволството си словесно, просто се дистанцирайте и не позволявайте да се нарушават интересите ви.

Телец

Силите са ви достатъчно, за да осъществите всичките си замисли и ще го направите, стига да не принуждавате околните да поддържат вашето темпо. Проявете снизходителност и не прекалявайте с изискванията.

Близнаци

Посветете колкото може по-голяма част от времето на себе си и на онова, което обичате. Ще стабилизирате тонуса, ще стимулирате въображението и всичко ще ви се получава без особени усилия.

Рак

Синхронизирайте собствените си планове с обстоятелствата. Така ще избегнете затруднения, които може и да са преодолими, но ще употребите за отстраняването им излишно време и ресурси.

Лъв

Изненадите ще са достатъчно, за да не скучаете, но пък не е сигурно, че всички ще се радват на одобрението ви. Ако обаче успеете да приемете и неприятните с усмивка, със сигурност ще запазите ведрото си настроение.

Дева

Проявете предпазливост към виртуалните контакти. Нищо няма да е такова, каквото ви го представят. Разпределете програмата си така, че да си осигурите някое от дребните си любими удоволствия.

Везни

Не се заемайте с дейности, за чието изпълнение се налага да разчитате на нечия намеса. Умишлено или не, хората които са ви обещали съдействие, може да ви подведат. Ще се справите и самостоятелно, но ще ви остане неприятното усещане, че сте били измамени.

Скорпион

Постарайте се да не привличате вниманието. Намалете активността. Инициативите ви, колкото и привлекателни да изглеждат, няма да спечелят подкрепа, а по-скоро ще предизвикат критики.

Стрелец

Настроението ви е оптимистично, а тонусът – стабилен. На моменти ще се налага да се отклонявате от собствените си задължения, за да окажете съдействие на някой от по-неопитните си колеги. Не им отказвайте. Ще си осигурите искреното им уважение.

Козирог

Логиката ви ще е силна, но ще сте необичайно колебливи. Въздържайте се от дейности, изискващи решителна и незабавна реакция. Насочете вниманието си към познатите рутинни задължения, които макар и отегчителни, поне не ви създават напрежение.

Водолей

Обстоятелствата ще ви принудят да промените плановете си или дори да се откажете от някои от тях. Направете го без излишни емоции. Стремете се към качество, а не към обем свършена работа.

Риби

Желанието ви да сте полезни ще е изключително силно. Погрижете се за близките си, заинтересувайте се от проблемите им, но не участвайте в благотворителни акции. Съпричастността ви не само няма да бъде оценена, но може и да си навредите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари