IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юни

2 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Artem Beliaikin, Pexels

Снимка: Artem Beliaikin, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да съчетаете професионалните задължения с обществена дейност или кратко пътуване. Мобилизирайте се максимално и се постарайте да не „оставяте днешната работа за утре“. Резултатите ще са обнадеждаващи.

Телец

Контактите ще са интензивни. Предстои повече от едно ново запознанство повече на делова, отколкото на лична основа. Ще положите началото на ползотворно професионално сътрудничество.

Близнаци

Взаимоотношенията между хората от обичайното ви обкръжение ще са доста враждебни. Почти непрекъснато между тях ще избухват остри спорове по незначителни причини, приличащи повече на „буря в чаша вода“, отколкото на смислен разговор. Използвайте дипломатическите си умения и се опитайте да успокоите емоциите.

Рак

Неочаквана новина ще ви помогне да довършите търговска или транспортна сделка, започната в началото на миналия месец. Пак ще отнеме време, но в рамките на деня ще имате окончателното споразумение.

Лъв

Ще е трудно да разпределите ангажиментите си по важност. Всеки един ще е спешен, ще изисква усилия и при изпълнението ще се натъквате на затруднения. За да постигнете максимума, ще трябва да овладеете емоциите.

Дева

Във ваш интерес е да действате с умерено темпо и да преценявате обективно значението на детайлите. Информацията, с която разполагате, няма да е достатъчна за да изпълните качествено задачите си. Прекратете ги временно, ако не можете да си набавите допълнителна.

Везни

Ще се наложи да ползвате данните от готов проект, за да довършите текущ. Прегледайте ги предварително и ако е необходимо ги актуализирайте. Обновяването ще се отрази положително на приходите ви.

Скорпион

Подхождайте към всяко едно от заниманията си, колкото и незначително да ви изглежда, дисциплинирано и отговорно. Запазете чувство за мярка и не давайте неизпълними обещания, ако не искате да разклатите позициите си.

Стрелец

Човек, на когото имате доверие, ще ви изненада с поведението си. Не бързайте със заключенията. Заемете наблюдателна позиция и се постарайте да си изясните причините. Не е изключено някой да се опитва да ви въвлече в интрига, която можете да предотвратите.

Козирог

Обстоятелствата ще ви подскажат, че е належащо да анализирате резултатите от инвестициите си. Ще разполагате с възможности за коригиране на някои допуснати грешки, но за сметка на очакваните приходи. Действайте на принципа, че врабчето в ръката е по-истинско от сокола в небето.

Водолей

Социалните ви контакти ще са интензивни, но предимно безполезни. Не се въодушевявайте от прекалено авангардни идеи, обсъждани в посещаваните от вас групи в социалните мрежи. Постарайте се да прецените реално финансовия ефект от евентуалното си участие в подобни инициативи.

Риби

Събитията, независимо от характера им ще се отразят на отношенията ви, но разнопосочно. Някои ще просперират, други ще се влошат. Приемете случващото се откъм добрата му страна. Може би е настъпил подходящият момент за прекратяване на част от връзките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари