IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юни

7 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Klaus Nielsen, Pexels

Снимка: Klaus Nielsen, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предложение за участие в съвместен проект ще ви даде възможност за изява. Приемете допълнителните ангажименти смело. Ще си осигурите видим професионален напредък.

Телец

Умението ви да изразявате ясно мислите си ще ви спечели почитатели. Използвайте дар-словото си, за постигане на споразумение по най-трудните професионални дискусии. Опонентите ще приемат аргументите ви без забележки.

Близнаци

Ненадейно може да ви обхване силно желание да подредите или промените обстановката около себе си. Заемете се, но не очаквайте околните да споделят ентусиазма ви и избягвайте радикални действия, които биха превърнали подреждането в основен ремонт.

Рак

Стремежът ви да споделите мислите си и да обсъдите съмненията, които ви измъчват ще е толкова силен, че ще ви е безразлично кой е събеседникът ви и дали изобщо ви слуша. Звукът на собствения ви глас ще е достатъчен, за да повиши увереността в собствените ви сили.

Лъв

За пореден път прегледайте и подредете перспективните си планове. Започнете с практичните, от които очаквате реална финансова печалба. На този етап оставете благотворителните дейности на заден план.

Дева

Синдромът на Шерлок Холмс ще ви завладее изцяло. Няма значение колко са сложни въпросите, с които се налага да се занимавате. Ако имате желание, бихте могли да „разсечете и най-усукания гордиев възел“.

Везни

Фактът, че отлагате няколко пъти нерешени въпроси силно ще ви обезпокои. Замислете се за причините. Ако подходите към проблемите прагматично и се отърсите от собствените си илюзии, със сигурност ще се справите.

Скорпион

Не е изключено да попаднете в странна или критична ситуация. Ще ви помогне човек, когото познавате отдавна, но не сте близки. Случката ще промени отношението ви към въпросната личност изцяло.

Стрелец

Ограничете контактите. Осигурете си лично време, в което да подредите мислите и да систематизирате плановете си. Направите ли го, не би имало занимание, което да ви затрудни.

Козирог

Поставяйте си изпълними задачи и не надценявайте нито физическите, нито психическите си сили. Усетите ли пристъпи на умора, намалете темпото и си осигурете почивка, макар и кратка, ако искате да реализирате първоначалните си замисли.

Водолей

Няма тема, по която бихте се поколебали да изкажете мнение. Готови сте да участвате във всяка дискусия, при това с абсолютното убеждение, че аргументите ви са неоспорими. Условието да не се стигне до разгорещени спорове, преминаващи в скандали е, околните да се окажат отстъпчиви.

Риби

Пристъпи на нерешителност ще забавят и затруднят работата ви. С каквото и да се заемете, дори до болка познати занимания, дълбоко в себе си ще изпитвате съмнения в собствените си решения. Споделете ги с хора, на които имате безусловно доверие. Одобрението им ще ви окуражи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари