IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 юни

9 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Yaroslav Shuraev, Pexels

Снимка: Yaroslav Shuraev, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поводите за добро настроение ще са повече, отколкото предполагате. На вас ще остане само отговорната задача да им се насладите пълноценно. Инициатор на приятните изненади ще е човек, с когото се разбирате прекрасно.

Телец

Включете в програмата си най-лесните занимания, с които можете да се справите „със затворени очи“. Не започвайте нищо ново и не инвестирайте ресурси в нищо сложно, защото непрекъснато ще изникват спънки оттам, откъдето най-малко очаквате.

Близнаци

Сладкодумни сте, убедителни, но и леко хаотични. Мислите ви почти изцяло ще са насочени към развлечения, пътешествия и приключения, а най-интересното е, че не бихте имали проблем да привлечете когото си поискате да участва в реализацията на авантюристичните ви хрумвания. Не забравяйте, че парите, с които разполагате са далеч по-малко от въображението ви.

Рак

Конструктивната мисъл и прагматичен подход ще са твърде далеч от вас. За сметка на това ще сте готови да се оставите на интуицията и фантазията да ви водят. Ориентирайте се към творчески занимания, които не само ще ви доставят удоволствие, но и ще ви заредят с добро самочувствие.

Лъв

Настроението ви ще е доста нестабилно и ще варира в крайности. Ограничете контактите до санитарния минимум и общувайте предимно с хора, които ви зареждат с положителна енергия. Не приемайте чуждите грижи за „чиста монета“.

Дева

Ще разполагате с твърде оскъдна информация за голяма част от въпросите, с които се налага да се справяте. Базирайте решенията си на очаквания финансов резултат и по възможност не подписвайте документи с особена важност.

Везни

Не приемайте желанията си за действителност. Ако някаква оригинална идея силно ви обсеби и ви се прииска да се заемете с реализацията ѝ незабавно, прегледайте текущите си задачи и се ориентирайте към довършване на отложените. Отегчителните занимания ще охладят ентусиазма ви и ще избегнете възможността да сътворите някоя глупост.

Скорпион

Не се натоварвайте с чужди занимания само за да уплътните времето, с което разполагате или за да направите добро впечатление. Услугата ви не само няма да бъде оценена, но може и да ви обвинят в умишлено допускане на грешки.

Стрелец

С поредица примамливи търговски предложения ще се опитат да привлекат вниманието ви. Не се поддавайте на изкушението да купите нещо, което сте сигурни, че не ви трябва. За предпочитане е да не приемате обвързващи подаръци.

Козирог

Пристъпите на умора ще ви атакуват необичайно често. Ще се справите с набелязаните задачи най-вече благодарение на натрупания опит и умението ви да се мобилизирате. Организирайте си пълноценна почивка, дори и да не сте успели да довършите всичко предвидено.

Водолей

Постиженията ще са нещо като огледално отражение на настроението ви. Колкото сте по-ведри и оптимистични, толкова по-лесно ще осъществите намеренията си. Разнообразявайте заниманията си, за да не се отегчите и да поддържате стабилен тонус.

Риби

Ситуацията ще е динамична, но вие ще се ориентирате безпогрешно в случващото се. Ще знаете кога да реагирате и кога да изчакате. Ще съумеете да се възползвате дори от събития, които не изглеждат обещаващи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари