IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юни

17 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Erriko Boccia, Unsplash

Снимка: Erriko Boccia, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съсредоточете се при попълване на документи и работа с кореспонденция, защото може да се появят непредвидени проблеми. Уточнете много добре целите и начина си на работа, преди да започнете изпълнението.

Телец

Ще се почувствате много добре, ако направите нещо нестандартно. През целия ден може да ви правят комплименти или да ви ухажват и то съвсем искрено.

Близнаци

Денят ще бъде изпълнен със задължения и няма да ви остане нито минутка свободно време. Ще имате възможност да демонстрирате достойнствата си пред нови приятели или познати, но вечерта са възможни неприятности с роднините.

Рак

Ще трябва да проявите настоятелност, за да постигнете целите си. Занимавайте се само с най-важното и ще успеете. Ще възстановите силите си много бързо, ако се разходите сред природата или вечеряте на открито.

Лъв

Не е изключено любимият човек да ви изневери или ваш близък да ви огорчи с дума или постъпка. Около обед ще получите допълнителни финансови постъпления.

Дева

Желанието да получите похвала и признание може да ви създаде проблеми. Постарайте се да контролирате капризите и претенциите и най-вече начина, по който ги проявявате. Не предизвиквайте конфликти.

Везни

Някои факти и събития днес ще ви накарат да се замислите върху позициите и приоритетите си. Контролирайте емоциите си и не създавайте условия за скандали.

Скорпион

Преди обед ще употребите много енергия, но след обед ще получите радостни известия и бързо ще се възстановите. Адаптирайте се към обстоятелствата и ще успеете да реализирате способностите и познанията си.

Стрелец

Подхождайте творчески към решаването на служебните проблеми. Ще имате възможност да се запознаете с интересни личности и да възстановите отдавна прекъсната връзка.

Козирог

Трябва да действате бързо, решително, но и предпазливо. Преди обед ще се наложи да решавате въпроси, свързани с вашето бъдеще или това на близките ви.

Водолей

Отделете време за усвояване на нова информация, свързана с работата и професията ви. Незначителен конфликт след обед може да ви извади от равновесие и да подейства много лошо на нервите ви.

Риби

Желанието да заемете лидерски позиции ще ви създаде допълнителни неприятности. Настроението и ентусиазмът ви са заразителни и ще получите помощ дори от личности, от които съвсем не очаквате. Вечерта близките ще ви зарадват с импровизирано тържество.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари