IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юни

22 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Thought Catalog, Unsplash

Снимка: Thought Catalog, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-сложни ще се окажат личните проблеми. Ще се справите, ако проявите самокритичност и сте готови за компромиси.

Телец

Необходимостта да се включите в много дейности едновременно ще ви изтощи и изнерви. Преценявайте думите си. Прекалената откровеност и прямота ще създадат допълнителни грижи.

Близнаци

Обстоятелствата ще улеснят възстановяването на стара, отдавна прекратена връзка. Контактите, създадени днес, ще се окажат устойчиви и успешни. Подхождайте творчески дори към рутинни задачи.

Рак

Ще си спестите неприятности, ако работите самостоятелно и избягвате неформалните разговори, които може да предизвикат огорчения и разочарования. Реагирайте с чувство за хумор.

Лъв

Не се задълбочавайте в дреболии, въздържайте се от прояви на агресия или упорство. Внимавайте с какво се храните и избягвайте разправиите със съседи и роднини.

Дева

Настроението ви е нестабилно, а преценката ви за действителността – субективна. Неприятностите, доколкото ги има, ще са на работното място.

Везни

Емоциите ще са предимно положителни. Общата работа ще ви сближи с някой от деловите ви партньори и е възможно отношенията ви да се трансформират в приятелски.

Скорпион

Неспокойни сте и раздразнителни. Ще се почувствате най-добре, ако работите в уединение. Не се опитвайте да налагате принципите и схемите си на действие.

Стрелец

Проявете предпазливост. Не се доверявайте на непознати или случайни личности. Може да станете жертва на измама или манипулация.

Козирог

Някой открито и без задръжки ще се опита да флиртува с вас. Мисълта за нова любовна авантюра може и да е изкушаваща, но преценете доколко ще навреди на отношенията като цяло.

Водолей

Едва ли нещо ще наруши душевното ви равновесие и най-вероятно ще ви обземе силна скука. Ако непременно държите да си създадете разнообразие, то заемете се с домашните и битови задачи, които от месеци отлагате. Ще направите нещо полезно и ще зарадвате близките си.

Риби

Въздържайте се от прояви на ревност. Не е желателно да провеждате разговори, целящи изясняване на отношенията. Оставете инициативата на отсрещната страна, няма да съжалявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари