IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юни

23 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Max Okhrimenko, Unsplash

Снимка: Max Okhrimenko, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По интересен начин ще се развият някои връзки. Част от деловите, които са били повърхностни и спорадични ще се задълбочат и стабилизират. При личните и семейните обаче може да настъпят усложнения, предизвикани от липса на разбиране.

Телец

Не е изключено да получите новини от или за стар приятел, които няма да са особено обнадеждаващи. Ако ви помолят за съдействие не отказвайте, но не очаквайте и не се надявайте отношенията ви да се възстановят такива, каквито са били.

Близнаци

След навлизането на Венера във вашия знак чувствителността ви ще се изостри. Повечето хора, с които се налага да общувате, ще ви изненадат с поведението си, дори ако много добре ги познавате. Не бързайте със заключенията. Всеки има своите критични моменти, за които обикновено не говори.

Рак

Наблюдавайте обстановката около себе си, участвайте в дискусиите, но предимно в позицията на слушател. За кратко време ще получите сериозно количество полезна информация. От вас зависи дали и как ще я използвате.

Лъв

Един от моментите, в които амбициите и възможностите ви са в синхрон. Колкото и да са сложни дейностите, с които се налага да се занимавате, ще се справите и убедително ще покажете на какво сте способни.

Дева

Крайните резултати зависят от правилното разпределение на ресурсите, с които разполагате. Подхождайте към задачите си рационално, не възлагайте големи надежди на сътрудниците и помощниците си.

Везни

Не се изкушавайте да се включите в проект, от чието изпълнение нямате никаква представа, само защото ви звучи интересно. Докато се усетите и ще станете изкупителна жертва в случай на неуспех.

Скорпион

Сравнително често ще се натъквате на непредвидени, макар и дребни затруднения. Действайте предпазливо. Помислете какви може да са причините за появата им и не се опитвайте да постигнете целите си на всяка цена.

Стрелец

Безпроблемно ще се справите с реализацията на екипни задачи, но ще срещнете спънки при изпълнение на индивидуалната работа. Част от тях ще са резултат от допуснати преди време грешки. Приемете го като „полезен урок“ и придобиване на ценен опит.

Козирог

Необходимостта да се заемете с изключително сложен казус ще даде отражение в две направления. Ще придобиете ясна представа за собствените си способности и ще разширите влиянието си. Онези, които до момента са подценявали мнението ви, ще се замислят дали да продължат да го правят.

Водолей

Тонусът ви е стабилен и бихте могли да напреднете с изостаналите или изоставените задачи. Единственото, което ви е нужно е да прецените обективно актуалните условия и разликите с предишните. Така ще знаете кои пречки са отпаднали, има ли нови и как да се справите.

Риби

Сложен финансов или юридически въпрос ще погълне вниманието ви почти изцяло. Ще ви е нужна помощ и консултация. Разчитайте на свои близки или на техни приятели, но не и на личности, които не познавате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари