IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които стават по-красиви с напредването на възрастта

24 юни 2022 17 30

Представителите на тези знаци се разхубавяват, вместо да остаряват

Istock

Istock

Някои хора са като хубавото вино, защото стават по-добри с напредването на възрастта. За някои времето, което минава, е в тяхна полза, така че с годините стават все по-красиви и по-самоуверени. Правилото е, че с остаряването хората губят своята привлекателност, но за някои зодии това не важи. Те с годините стават буквално все по-атрактивни и очарователни.

А ето и представителите на кои 4 знака в хороскопа са известни с това, че стават все по-красиви с годините:

Лъв

Неслучайно Дженифър Лопес е родена в знака на Лъва. Лъвовете винаги привличат вниманието, още от младостта си, но с напредването на възрастта си те се разхубавяват още повече. Причината е, че няма значение дали става дума за вътрешна или физическа красота, Лъвовете никога не спират да работят върху себе си. С напредването на годините те не се отпускат, като някои други знаци, а точно обратното. Освен това с възрастта и тяхната личност става още по-силна и уверена. Тъй като се занимават много интензивно с външния си вид (спортуват активно, пазят добрата си форма, инвестират пари за фризьори, дерматолози, козметици, стараят се с облеклото си и др.), Лъвовете често изглеждат така, сякаш не остаряват.

Овен

Не е изненадващо, че Сара Джесика Паркър е родена под знака на Овена. Тази актриса беше грозновата и не особено атрактивна в младостта си, но с годините се превърна в еталон за очарование и стил. Овните са изключително уверени в себе си, но са твърде диви и огнени в началните декади от живота си. Те обаче улягат и стават все по-спокойни с възрастта. Именно затова, с напредването на годините, излъчването на Овена става все по-приятно, а вътрешната му красота – все по-видима и отвън. Това, което прави Овена изключително привлекателен с остаряването е, че той е станал по-открит и честен, по-толерантен и сговорчив, но в същото време е запазил младежкия си, приключенски дух.

Близнаци

Никол Кидман е класически пример за това как един представител на зодия Близнаци става все по-изящен и красив с възрастта. Близнаците са сдържани в младите си дни и нямат особено изразен собствен стил на обличане. С напредването на възрастта обаче, те придобиват все повече и повече самочувствие – и това ги прави по-привлекателни. С времето те разбират какво им отива и какво – не, научават се да се грижат за визията си, започват да се хранят по-здравословно и стават някак по-спокойни. Близнаците обичат да пътуват през целия си живот, а в многобройните си пътешествия те събират опит и мъдрост, които им придават един вътрешен блясък. Освен това те никога не спират да се радват на живота, което си е доста очарователно!

Дева

Актрисата Салма Хайек е родена под знака на Девата и също е пример за това как може да се остарява с класа и изящество – като бутилка скъпо вино. Хората от знака Дева често са почти незабележими в младостта си. Те са скромни, срамежливи и предпазливи. С годините Девите се научават да бъдат по-големи егоисти и да не пренебрегват своите нужди в името на някой друг. Истинските им черти и силният им характер се проявяват едва в по-късните им години. С житейския опит те научават, че интелигентността им е привлекателна, а също така, че всеки уважаващ себе си човек, трябва да полага грижи за своя външен вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Вярно е. На 62 съм, но изглеждам на около 45.И съм мъж.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
Ели ( преди 1 година )
Kiki ( преди 1 година )