IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юни

27 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Antonino Visalli, Unsplash

Снимка: Antonino Visalli, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отнасяйте се към задълженията си отговорно. Изпълнявайте обещанията и спазвайте сроковете. Изяснявайте подробно какво се очаква от вас, за да избегнете евентуални недоразумения.

Телец

Инициативите ви ще получат одобрение, стига да не прекалите с претенциите. Предлагайте само идеи, за чието изпълнение сте осигурили налични ресурси и не се налага да се правят допълнителни разходи.

Близнаци

Без затруднения ще се справите с дейности, предполагащи физически усилия, боравене с уреди, механизми и инструменти. Задължително изискване е да се придържате към правилата за безопасност при работа.

Рак

Непредвидена авария ще ви принуди да се заемете с неотложен ремонт у дома. Преценете си силите и ако не разполагате с нужната квалификация, ограничете се само с организацията на процеса.

Лъв

Изпълнението на поредица административни задачи ще отнеме повече време и сили, отколкото сте предполагали. Задължително се погрижете за възстановяване на тонуса със спорт, контакт с природата или по друг предпочитан от вас начин.

Дева

Поведението на част от членовете на екипа ви може да предизвика възмущение у останалите. Помислете дали не се налага да промените организацията на работа с цел възстановяване на дисциплината и правилата на добрия тон.

Везни

Проявете последователност в изпълнението на задачите си. Не реагирайте на провокации, които вероятно целят да навредят на доброто ви име.

Скорпион

При изпълнение на текущите задачи ще се натъкнете на непредвидени затруднения. Интересното е, че всички ще се отзоват и ще ви предложат съдействието си. Разчитайте само на по-опитните или на намиращите се на по-високо ниво в йерархията от вас.

Стрелец

Не пренебрегвайте мнението на близките си при обсъждане на покупки за дългосрочна употреба. Опитайте се максимално да комбинирате изискванията, за да избегнете допълнителни разходи.

Козирог

Ще получите съдействие от влиятелна личност при уреждане на документи за пътуване, лечение или обучение. Опитайте се да изразите благодарността си чрез медиите или социална мрежа с широк кръг участници.

Водолей

Овладейте авантюристичния си дух, който може да ви изпълни изцяло, но и разрушително. Към каквато и дейност да се насочите, използвайте само законни средства и спазвайте стриктно правилата.

Риби

Ако в края на май и началото на юни сте получили отказ от държавната администрация на свое искане за разрешение или изпълнение на дейност, то много е вероятно най-после да получите потвърждение. Използвайте го възможно най-бързо, за да наваксате пропуснатото време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари