IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юни

29 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:  Catalin Pop, Unsplash

Снимка: Catalin Pop, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете част от времето, с което разполагате за домашните задължения, личния и семейния си живот. Дайте възможност на близките да споделят с вас проблемите си. Ще научите детайли, за които не сте и подозирали.

Телец

Ще разполагате с благоприятни условия за подобряване на интериора у дома при това с минимални разходи. Възползвайте се, но обсъждайте покупките с членовете на семейството, синхронизирайте предпочитанията си. Дори да е имало разногласия помежду ви, ще ги забравите.

Близнаци

Родителите ви или други по-възрастни роднини ще имат нужда от съдействие. Отзовете се и след като направите каквото е необходимо, поговорете с тях за своите тревоги. Ще ви споделят личен опит, който ще ви е особено полезен.

Рак

Новолунието във вашия знак ще ви зареди с романтично настроение и ще извика спомени. Направете импровизирана разходка към място, където сте изпитали положителни емоции и което е важно за вас. Ще повишите и стабилизирате тонуса си.

Лъв

Възможно е да се наложи да осъществите непредвидено пътуване. Не го отлагайте. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, а колкото по-бързо си свършите работата, толкова по-доволни от себе си ще се почувствате.

Дева

Ако сте си наумили да правите някакви промени по жилището си, да го обновявате или дори сменяте, то разгледайте текущите предложения. Не е изключено да намерите няколко, отговарящи на критериите ви.

Везни

В случай, че подготвяте ремонт у дома, то заемете се с обезпечаване на материалите. Ще намерите каквото ви е нужно без особени усилия. Следващата стъпка е определяне последователността на действията. Така ще разполагате с точен график и няма да се налага да бързате.

Скорпион

Не е изключено да получите окончателно решение на юридически казус, свързан с имоти или наследство. Може да не ви удовлетвори изцяло, но поне ще знаете, че сте довършили процеса.

Стрелец

Настроението ви е нестабилно и дума или постъпка, на която при други обстоятелства не бихте обърнали внимание, днес може да ви огорчи. Ограничете контактите и изцяло се въздържайте от разговори с непознати. Ще си спестите неприятни преживявания.

Козирог

Подходящо е целенасочено да се погрижите за собствената си безопасност. Преди да излезете от дома, проверете дали всички електроуреди са изключени. След това дали надеждно сте заключили вратата на жилището, на автомобила. Не посещавайте самостоятелно непознати и зле осветени места в тъмната част на денонощието.

Водолей

Началото на деня ще е спокойно, донякъде вяло, на моменти скучно. Ако усещате, че имате нужда от промяна, проявете инициатива. Никой не би могъл да разнообрази обстановката и настроението по-добре от вас.

Риби

Събитията ще са окуражаващи, но не се зареждайте с прекален оптимизъм. Успеете ли да съчетаете желанията с реалните възможности и условия, при които се намирате, ще изпълните по-голямата част от замислите си, без да се разочаровате от факта, че не сте постигнали максимума.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари