IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за юли – какво да очаквате?

1 юли 2022 17 30

Астрологична прогноза за следващите 31 дни

Снимка: Mariah Hewines, Unsplash

Снимка: Mariah Hewines, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе седмият месец от 2022 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.

Овен

Действайте обмислено и с умерено темпо. Ще разполагате с прекрасната възможност да създадете устойчив фундамент за реализацията на продължителните си проекти. Направете го самостоятелно, без много шум и добрите резултати няма да закъснеят. Финансовите постъпления ще дойдат от проверени източници във вид на бонуси или заплащане за вече свършена работа. През втората половина на месеца е възможно да се ориентирате към ново увлечение, от което да получите и допълнителни приходи.

Телец

Новите делови контакти и бизнес връзки ще разкрият пред вас възможност за получаване на допълнителни приходи или пък ще ви направят услуга като компенсация на съдействието ви при изпълнението на конкретна задача. Не е изключено да се снабдите с някакви предпочитани предмети на принципа на размяната. Ако обмисляте стартирането на собствен бизнес, то най-бързи резултати и най-високи печалби ще получите от работа в сферата на логистиката, транспорта, туризма и хранителната индустрия.

Близнаци

През първата половина на месеца с каквото и да се заемете, ще изисква постоянство, добра организация и ще е свързано с влагане на доста енергия и ресурси. Не съжалявайте, старанието ви ще получи висока оценка и равнозначен финансов еквивалент. В края на месеца заниманията ви ще са съвсем различни от обичайните и във висока степен непознати, но пък предизвикателни, интригуващи и с потенциал за натрупване на допълнителен опит. Отстоявайте интересите си и оформяйте уговорките в писмен вид.

Рак

Духовното ще е с приоритет пред материалното. Приходите зависят изцяло от качеството на работата ви. Ще получите финансови постъпления от различни източници и ще разполагате с толкова, колкото ви е необходимо. Задължително отделете част от средствата лично за себе си, организирайте си няколко кратки или една по-дълга почивка за възстановяване и стабилизиране на енергетиката. Планирайте разходите, но без да правите компромис с качеството на стоките и услугите, за които плащате.

Лъв

Предстоят промени, засягащи професионалния ви статус, благодарение на които ще оставите преживените неприятности в миналото. Желателно е да потърсите начини за повишаване на знанията и усъвършенстване на уменията си, за придобиване и усвояване на липсващата ви информация. Няма да съжалявате. Всичко ново, което успеете да възприемете през този месец, ще бъде печеливша инвестиция с висок материален еквивалент. Най-полезни ще са познанията, свързани с нова техника, технология или софтуер. Те ще ви се „отплатят“ многократно, а с получените приходи ще решите най-сложните си материални въпроси.

Дева

Старайте се да довършвате започнатото, независимо от затрудненията. Колкото и сложна да ви изглежда дадена работа, ще намерите начин да се справите, ако приемете изпълнението ѝ като предизвикателство и възможност за доказване на уменията си. Не е подходящо да променяте позицията си или фирмата, в която работите в момента, освен ако не става дума за проучвания, които вече сте направили и като резултат от тях ви канят на интервю. Финансовите постъпления до голяма степен ще са свързани с коректността на деловите ви партньори. За да избегнете конфликтите, а и неприятните изненади, уреждайте договорните си отношения подробно и на надежден носител.

Везни

Влиянието ви ще е осезателно и трайно. Почти непрекъснато ще се налага да координирате или контролирате действията на различни групи от хора. Няма да имате трудности, ако вниквате в същността на процесите, анализирате подробно фактите и комбинирате логиката с интуицията си. Необходимостта да се справите с различни усложнения ще ви принуди да разгърнете потенциала си максимално. Ще установите, че има много области, в които бихте могли да се проявите и да привлечете вниманието.

Скорпион

Събитията ще са динамични, нееднозначни и на моменти може да ви се стори, че имате нужда от промяна. Може наистина да е така, създайте си някакво разнообразие, но избягвайте кардиналните трансформации. Както знаете, „камъкът си тежи на мястото“ и, ако вече сте стабилизирали позициите си, не е желателно да ги рискувате. Един от начините за преборване на скуката е да активирате контактите, да отделите време за неформалните си занимания, практикувайки ги сред големи групи хора. Ще спечелите съмишленици и ще преживеете незабравими мигове.

Стрелец

Текущата работа ще изисква от вас максимална концентрация и отговорност. Преобладаващо дейностите ще са екипни, свързани със задгранични партньори или такива, които се намират на голямо разстояние от вас. Комуникацията ще е интензивна и предимно виртуална, но крайните резултати ще са напълно удовлетворителни и източник на устойчиви приходи. Проектите, реализирани сега, ще се прилагат във всички занимания, набелязани за следващите няколко месеца.

Козирог

Ще реализирате замислите си, ако спазвате правилата, работите дисциплинирано и разпределите ресурсите си далновидно. Изразходвайте пестеливо и собствените си сили. Комбинирайте работата по краткосрочните задачи с тази по дългосрочните проекти. Не разчитайте на бързи печалби. Трудът, вложен сега, ще е с дългосрочен и при това впечатляващ ефект. Ще ви осигури нови партньори, които ще ви намерят по своя инициатива и с идеята да се възползват от професионалния ви опит срещу подходящо заплащане.

Водолей

За всички вложени от вас усилия ще получите еквивалентна награда без значение дали ще е материална или духовна. В интерес на истината, духовната компенсация ще ви допадне много повече от материалната и ако се случи да имате право на избор, ще я предпочетете. Още в първата половина на месеца ще установите, че заслужавате бонус за отличната си работа и трябва да си го осигурите, отдавайки се за известно време на заниманията, които предпочитате и ви радват. Избягвайте резките промени, дори ситуацията на момента да не ви удовлетворява напълно. В края на месеца ще сте придобили ясна представа за посоката, в която е добре да ориентирате усилията си.

Риби

Началото на месеца ще е леко проблемно по отношение на работата. Приемете затрудненията от професионален характер като добра възможност за изява на личните ви таланти и умения, от една страна и като тренировка на волята и характера ви, от друга. Ще впечатлите околните с действията си, а те от своя страна ще ви атакуват с предложения за съвместна работа при атрактивни и изгодни условия. Ако очаквате приходи от далече ще ги получите, а ако имате намерение да осъществите пътуване на далечно разстояние, ще го направите без особени затруднения и с много емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари