IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са 5-те зодии, на които късметът все не достига?

5 юли 2022 17 30

Представителите на тези знаци обикновено не са галеници на съдбата

Istock

Istock

Много хора вярват в идеята, че всеки човек кове сам съдбата си и че всеки сам предизвиква късмета си. Но пък има личности, които смятат, че са си каръци по рождение. Разбира се, всеки от нас е преживял някаква форма на нещастие, но на какво се дължи това? Дали на нашия лош избор, на лошата ни карма или на жестоката съдба? Във всеки случай, независимо дали си го причиняваме сами или животът ни се подиграва, някои зодиакални знаци, като Скорпион или дори Козирог, имат особен талант да привличат лошия късмет!
Има 5 зодии, на които не им трябва да чакат ретрограден Меркурий, за да се обърка всичко в живота им. Те често страдат от проблеми с комуникацията, от пропуснати възможности и др. Но пък и те определено имат търпението да преминат през всичко това.

А ето и кои са тези зодии, които често нямат късмет:

Дева

Девата няма късмет, когато става въпрос за контролиране на нещата. Сигурно това ви звучи странно, като се има предвид, че Девите са маниаци на тема контрол. Но е възможно! Планирайки всичко до най-малкия детайл и страхувайки се от най-малката промяна, Девата избягва или по-скоро не вижда много възможности за просперитет. Тя просто се фокусира върху дребните неща, вместо да погледне голямата картина и така пропуска да се възползва от някои добри ситуации, които биха предложили положителна промяна в живота ѝ.

Скорпион

Удивително е как един знак може да бъде толкова нещастен и то толкова често! Животът на Скорпиона е хаотичен и сложен, но пък той може да го понесе. Именно трудните ситуации в житейския път на Скорпионите са предпоставка те да си изградят толкова силен характер, да се научат да се владеят, да отстояват себе си. Те не са късметлии по природа, но никога не се отказват или предават. Напротив, след всяка трудност по пътя си, те сякаш стават по-могъщи, по-мъдри и по-далновидни.

Козирог

Козирогът предпочита да разчита на упорития си труд и не вярва толкова в късмета или в съдбата. Така че да, понякога хората от този знак сами си създават добрите възможности, но доста рядко животът им предлага нещата даром – на тепсия. Всичко, което постигат е трудно, с много спънки и усилия и с пот на челото! Хубавото е, че хората от този знак притежават търпение, ум и амбиция и се възползват и от най-минималните си шансове, но пък те се появяват обикновено на по-късен етап в живота им.

Рак

На Рака му се привижда злото навсякъде. Раците са черногледи и все им се струва, че преживяват най-големите проблеми (дори това да не е така). Те преувеличават лошите събития в живота си и затова изглеждат по-нещастни, отколкото са всъщност. Ракът не обича да излиза от зоната си на комфорт, защото смята, че това ще му донесе разочарование. Той не е склонен към промени и като цяло е голям песимист – за него чашата е наполовина празна. Ето защо той рядко се възползва от добрите си шансове.

Водолей

Хората от този знак безнадеждно търсят нови и добри възможности през целия си живот. Тези ситуации ги стимулират най-много, до степен, че те ги търсят. За разлика от много други зодиакални знаци, те знаят как да се справят с промените. Водолеят е фен на обновлението. Та какъв е проблемът? Е, той не остава никъде достатъчно дълго, за да се възползва от въпросните възможности, които му идват. Ако иска да има повече късмет, трябва да се научи на повече търпение и постоянство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари