IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как са в леглото мъжете от различните зодии?

2 юли 2022 19 30

Сексуалните навици на всеки знак са различни

Снимка: Istock

Сексуалните навици на всеки представител на съответния знак са различни. Разбира се, това не са златни правила, но все пак астрологията дава някои насоки.

Овен

Най-често те самите поемат инициативата и не търпят отхвърляне. Спокойно може да се каже, че мъж, роден под този знак, е искрен и това се отразява в неговите сексуални характеристики. Овенът първоначално е фокусиран само върху себе си и върху своите чувства и предпочитания. И трябва да го научите да се чувства партньор. И е по-добре да говорите за чувствата си с мъжа Овен директно. Защото, ако усети женски манипулации, ще си тръгне. Мъжът Овен не обича измамата. Привличат го страстни, отворени, но и лоялни партньори.

Телец

Те обичат дългите игри в леглото. Много са креативни, но не и екстремни. Предпочитат бавен, премерен секс, подправен с разговори и комплименти. Романтици, но не са сред най-лоялните мъже. Той е способен искрено да обича жена си и... няколко любовници.

На външен вид мъжът Телец е много надежден, те са грижовни съпрузи и бащи. Но заради силния му темперамент се случва една жена да не му е достатъчна и нито възрастта, нито силните чувства към съпругата му често могат да го спрат.

Близнаци

Неудържими любовници, обичат разнообразието. Те се отличават с необикновени лудории и любов към ролевите игри. Те са много активни и приказливи по време на секс. Близнаците ще се интересуват от всичко във вас – и от тялото, и от душата. Близнаците са един от най-общителните знаци на зодиака. Уви, те също не са най-лоялните.

Мъжът Близнаци не е най-надеждният съпруг, той може много да се увлече по друга жена, да повярва, че е открил голямата любов, но след година-две да се размисли, да се опита да се върне или да се впусне в нова връзка. Ако свържете живота си с Близнаци, установете силни и топли връзки със семейството му, така че в случай на опасност за брака ви, те да ви помогнат да го спасите.

Също така, трябва да се подготвите за всякакви експерименти в леглото и активно да ги предлагате сами, да отделяте на капризните Близнаци много време и внимание!

Рак

Сдържани, срамежливи, но много нежни любовници. В секса те са последователни и избирателни. Първо, внимателно проучете партньора, без да прибързвате. Не очаквайте от тях страсти и късане на дрехите ви. Прелюдията е важна за Раците. Той ще бъде много доволен, ако преди да правите любов, издърпате завесите, запалите свещи, вземете топла вана и му направите масаж.

Всичко това ще донесе на несигурния Рак чувството за безусловно приемане. Ракът е най-привързаният зодиакален знак към майка си. И разбира се, той ще избере партньорка, подобна на нея. Бъдете готови периодично да се държите майчински с него, той ще ви отговори с внимание и лоялност. И ще трябва да се сприятелите с истинската му майка – без това няма да се мине!

Лъв

Страстни любовници, които започват прелюдия много преди момента X. Те обичат публичността. Похвалата и възхищението се оценяват в леглото. Не са най-привързаните и внимателни любовници, често вниманието им е приковано към самите тях.

С мъж Лъв използвайте две насоки:

1. Хвалете го винаги. Дори стигайки до абсурдни похвали. С Лъва не можете да прекалите, не се притеснявайте.

2. Манипулирайте! Ако бихте могли директно да кажете на Овена какво ви харесва и какво не, това не е случаят с мъжа Лъв.

Той може да се обиди и да отиде да търси слава навън. Затова е по-добре да ги информирате за сексуалните си предпочитания по заобиколен начин. И тогава, когато вашият Лъв прави всичко както ви харесва, не забравяйте да го похвалите.

Лъвът не е най-вярната зодия. Неговата лъвица ще бъде тази, която надминава всички по похвала и манипулация. За мъжа Лъв майка му също е много важна, търсете подкрепата ѝ.

Дева

Сексуалността на мъжа Дева е силно зависима от началото на сексуалния му живот. Първото преживяване за него е един вид посвещение. В резултат на това идва разбирането, че така трябва да бъде и то само по този начин! И ако вашият мъж Дева някога е имал не съвсем успешен сексуален опит, това може да е проблем. И да усещате несигурност, студенина, обсебеност от страховете им.

От друга страна мъжът Дева е лоялен и спокоен. Какво да направите, ако вашият мъж Дева е плах в леглото, страхлив, не е сигурен? Играйте игри с него, убедете го, че ви е за първи път. Той с удоволствие ще се съгласи на експеримента, за него той ще бъде част от психотерапията на онзи болезнен инцидент, който засяга целия му сексуален живот. В замяна ще получите лоялен и нежен мъж, който ще ви оценява до края на живота ви!

Везни

Мъжете Везни са манипулатори. Те избират умни и изключителни жени. Любители са на прелюдии и дълги любовни игри, обичат да учат партньора си. Те ценят красотата и естетиката. Готови са за експерименти, но в границите на позволеното. Ако се опитате сами да обвържете мъжа Везни, той ще си тръгне.

Често той избира жена, заради която ще страда – омъжена, влюбена в друг. Но веднага щом жената бъде „победена“, тя може да си тръгне, без да открие някаква дълбочина и мистерия.

Скорпион

Една от най-горещите зодии. Страстен, пламенен, фатален. Родените под знака на Скорпион се считат за природни магьосници, те са чувствителни и опознават партньора си не само с ума и сърцето си, но и с магическите си, присъщи само на тях начини.

Готови са да проучват партньора си до последно. Те са прекрасни и внимателни любовници. Те могат да сменят партньори, докато не срещнат своята единствена любов. След това правят всичко, за да я задържат до себе си. И ще бъдат верни до края на живота си. Мъжът Скорпион е моногамен.

Стрелец

Хазартни мъже, които се опитват да бъдат лидери. За мъжете Стрелец е важно да завладеят жената, да я отнемат от друг. Ако търсите връзка със Стрелец, в никакъв случай не тичайте след него, не му се обаждайте, не показвайте интереса си. Бъдете подигравателни, независими, но не ставайте цинични, те не го харесват.

В леглото трябва да покажете, че той ви завладява. За Стрелеца са важни чувствата, емоциите, романтиката. Ако той смята, че не сте влюбени в него, сексът няма да се получи. Нека той решава къде, кога и при какви обстоятелства. Мъжете Стрелци са необуздани и обичат да изследват нови възможности.

Козирог

Мъжът Козирог винаги се страхува да не сгреши. Страхува се, че жената до него не изпитва любов или връзката се държи на пари. В същото време думите ви не са важни, а напротив, упоритият ум на Козирога е по-вероятно да ви заподозре, ако доказвате своята безкористност с думи.

За Козирога са важни действията. Не искайте подаръци, отказвайте скъпи ресторанти, не приемайте подаръци бижута. И тогава вашият Козирог ще ви се разкрие с цялата своя душа! Ще се превърне в прекрасен чувствен любовник, нежен и внимателен. Мъжът Козирог лесно се настройва на вибрациите на жената, на която има доверие.

Водолей

За мъжа Водолей най-важни са духовната близост и искреното приятелство с партньорката. Водолеите като цяло често започват любовни отношения с приятелство и, уви, са склонни да ги объркват.

Фини и деликатни любовници. Първо, те се стремят да опознаят по-добре своя избраник и едва след това започват сексуални удоволствия. Духовни и нежни партньори. Верни, разводите сред Водолеите не са чести. Те си тръгват, когато не намират истинска топлина и любов в брака. Ако приятелството в брака е по-важно за вас от силните страсти, не се колебайте да изберете Водолей за свой партньор, най-вероятно вашият брак ще бъде дълъг и траен.

Риби

Те обичат романтиката, в леглото са ориентирани към партньора. Те мислят малко за себе си, поради което страдат. Потайни и мистериозни, мъжът Риби често не познава себе си. Днес той предпочита да е сам, утре в шумна компания. Днес е сигурен, че има нужда точно от такъв партньор и такава връзка, но утре всичко се променя.

Мъжът Риби често е обвиняван в изневери, но в повечето случаи без причина. Те са по-скоро моногамни, но да им бъдеш партньор не е лесно.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари